Nieuwe Humble Origin Bundle bevat o.a. Mass Effect 2 en PvZ: Garden Warfare

Hoewel de Humble Bundle meestal volledig uit indiegames bestaat, werkt de organisatie soms ook samen met grote uitgevers om zo veel geld voor het goede doel op te halen. Ditmaal is het voor de tweede keer de beurt aan Electronic Arts en dat betekent natuurlijk dat er weer wat klassiekers voorbijkomen die je toe kan voegen aan je Origin-catalogus.

Indien je meer dan één dollar betaalt voor de Humble Origin Bundle 2, dan krijg je Dragon Age: Origins, Peggle, Dead Space 2, Medal of Honor Allied Assault inclusief uitbreidingen Spearhead en Breakthrough en Command & Conquer Generals met de uitbreiding Zero Hour. Betaal je meer dan het gemiddelde, dat nu op 4,77 dollar (circa 4,50 euro) ligt, dan worden Plants vs. Zombies: Garden Warfare, Dragon Age II, Bejeweled 3 en Mass Effect 2 nog eens aan toegevoegd. Indien je meer betaalt dan het gemiddelde, ontvang je ook automatisch de extra games die in een later stadium aan de bundel toegevoegd worden.

Mocht je geen fan van Origin zijn, is de Humble Origin Bundle 2 overigens niet per definitie oninteressant. Van Dragon Age: Origins, Dead Space 2, Bejeweled 3 en Mass Effect 2 ontvang je namelijk ook een Steam-code.

Van het geld dat je neerlegt voor de Humble Origin Bundle 2 ziet EA overigens niets terug. Je kunt zelf kiezen hoe groot het bedrag is dat naar het goede doel gaat, de organisaties The V Foundation, Girls Who Code en buildOn, en welk bedrag je schenkt aan de Humble Bundle-organisatie om kosten als bandbreedte te vergoeden.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Ben benieuwd of ze wellicht Titanfall later toevoegen. Met de prijs daarvan heeft EA immers al flink zitten stunten.

  2.   
    Kardinalus's avatar

    Alleen voor de PvZ game zou je deze bundel al moeten halen. Echt een super game! En Dragon age 1/2 zijn ook niet mis!

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Dat moment wanneer de top-contributor een EA medewerker is.

  4.   
    ChrisBoers's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Dat moment wanneer de top-contributor een EA medewerker is."

    Is toch prima? Zeker aangezien ze zelf geen cent terug zien van de opbrengst… Bovendien doet elke aanbieder dit, om de BTA prijs op te krikken…

  5.   
    Mjolnir's avatar

    Toffe bundel, maar heb het bijna allemaal al. Nu spijt van eerdere koopdriften

  6.   
    WauWsy's avatar

    Voor Garden Warfare en Generals is het al een must buy! Ben alleen erg benieuwd naar welke games er nog meer bij komen.

  7.   
    Neolite's avatar

    Uiteraard even aan mijn collectie toegevoegd 🙂