Nintendo onthult racebanen in Mario Kart 8 x Animal Crossing DLC

Hoewel een racegame als Mario Kart 8 niet snel gaat vervelen, kan je op den duur natuurlijk toch wat uitgekeken raken op de tracks die de game te bieden heeft. Nintendo heeft daar echter wat op gevonden, want Mario Kart 8 is de eerste game in de franchise waar DLC voor verschijnt. In november vorig jaar werd de eerste bundel met acht nieuwe tracks al beschikbaar en nu komt ook de tweede DLC eraan.

In deze nieuwe DLC tref je wederom vier bekende ‘retro tracks’ en tevens vier nieuwe banen. Zo kan je wederom tot in den treure rondjes rijden op de ovale baan Baby Park en maken met Ribbon Road en Cheese Land twee circuits uit de GBA-versie van Mario Kart hun opwachting. Wil je alvast weten wat je te wachten staat op de vier nieuwe tracks, check dan de onderstaande trailer!

Retro tracks:
Baby Park (GameCube)
Neo Bowser City (3DS)
Ribbon Road (GBA)
Cheese Land (GBA)

New tracks:
Nature Road
Rin Rin Metro
Big Blue
Animal Crossing


Evenals het eerste pakket krijgt ook de Mario Kart 8 x Animal Crossing DLC een prijskaartje van 7,99 met zich mee. Je kunt echter ook beide bundels in één keer aanschaffen voor 11,99 euro. Het tweede pakket is vanaf 23 april beschikbaar.

  1.   
    firehopper211's avatar

    Een tweede bekende F-Zero track? SWEET! 😆

  2.   
    G-6's avatar

    Die retro tracks herken je ook (bijna) niet meer.

    Waarom duurt het nog 8 dagen voor dat de 2e DLC uitkomt? Wat mij betreft komt ie vandaag.