NVIDIA en AMD hebben drivers voor Grand Theft Auto 5

Ben je Grand Theft Auto V al aan het spelen op je pc, of ben je nog aan het downloaden? Als het laatste het geval is, zorg dan dat je je graphics-drivers nog even update voordat je de wondere wereld van GTA opnieuw instapt! Zowel AMD als NVIDIA hebben namelijk al drivers uitgebracht die moeten helpen een zo soepel mogelijke ervaring te bieden op de computer.

Ben je een NVIDIA gebruiker? Dan kunnen de drivers gedownload worden bij de ‘GeForce Drivers‘-sectie op de website. Selecteer je videokaart, download en installeer en gaan!

Voor de mensen die AMD gebruiken is er vooralsnog een beta-versie te downloaden van de driver, welke te vinden is op de website. AMD werkt vaker met beta-drivers, maar vooralsnog lijken framerates ermee omhoog te gaan.

Vergeet vooral niet de GNHQ Crew te joinen wanneer je rondrijdt in San Andreas!

  1.   
    HWSHHZ's avatar

    Positief

  2.   
    3333/3333's avatar

    Ten sterkste aan te raden.

    Ik had zonder de beta drivers enorme framedrops, sommige gebieden zelf tot 27 fps. Mét de beta drivers staat alles vast op 60 fps, geen drops meer tegen gekomen. Draait nu echt geweldig goed. (R9 290X)

  3.   
    Musicman88's avatar

    GeForce driver was gisteren al beschikbaar, dus ook maar gelijk binnen gehaald. 😛

  4.   
    RikZonderC's avatar

    Nice, zal het gelijk downloaden. Ben benieuwd of ik hem nog binnen krijg vandaag, de site waarop ik hem besteld heb kan helaas niet alles leveren…

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    Drivers zijn geïnstalleerd! Nog maar even van het lekker weer genieten voor de post langskomt. 🙂