2K kondigt Civilization: Beyond Earth – Rising Tide aan

Zojuist heeft 2K de eerste officiële uitbreiding aangekondigd voor Civilization: Beyond Earth, genaamd Rising Tide. De game zal in de herfst van dit jaar verschijnen en laat je onder andere de zeeën verkennen. Dit maakt de wereld vele malen groter, aangezien je ook kunt koloniseren op zee. Daarnaast is het diplomatieke systeem van de game op de schop gegaan, waardoor er veel meer opties te gebruiken zijn in de diplomatie. Daarnaast zijn er vier nieuwe facties aanwezig, alsmede hybrid Affinity units en twee nieuwe werelden.

[SCREENSHOTS]
De uitbreiding krijgt een prijskaartje van 29,99 euro en zal in de herfst verschijnen voor de pc.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Dit is dus een aankondiging over de aankondiging van de aankondiging van een uitbreidingspakket. Maar door te laten weten dat er vanavond een aankondiging aangekondigd gaat worden over dat uitbreidingspakket, hebben ze het dan niet al aangekondigd?

  2.   
    Petor's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Dit is dus een aankondiging over de aankondiging van de aankondiging van een uitbreidingspakket. Maar door te laten weten dat er vanavond een aankondiging aangekondigd gaat worden over dat uitbreidingspakket, hebben ze het dan niet al aangekondigd?
    "

    Volgens mij is dit gewoon een aankondiging hoor. Er zijn screens, omschrijving, prijs, releaseperiode…