Destiny’s House of Wolves DLC verschijnt om 19.00 uur

Miljoenen spelers van Destiny kijken er al maanden naar uit: de release van de tweede, grote uitbreiding, House of Wolves. Het wachten is bijna voorbij, want Bungie gaat vandaag de schakelaar omzetten. Dit zal vanavond om 19.00 uur Nederlandse tijd gebeuren.

Vanmorgen is wel gewoon de wekelijkse reset om 11.00 uur Nederlandse tijd, maar de uitgelichte Crucible-spelmodus, Daily Heroic, Weekly Heroic en Nightfall Strike zullen pas om 19.00 uur weer beschikbaar zijn. Vanaf dat moment kunnen we aan de slag met alle nieuwe content, zoals een geheel nieuwe Strike, Trials of Osiris, nieuwe verhalende missies en de Horde-achtige spelmodus Prison of Elders.

  1.   
    Jeroenvk94's avatar

    Perfect timing. 6 uur thuis van het werk

  2.   
    UncreatedKoen's avatar

    ben destiny nu aan het updaten. laatste keer dat ik het opstartte was in maart fzo xd

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Twijfel geval!
    Alhoewel Destiny een goed spel is, bevat het na mijn mening weinig content. Helaas bevatte de eerste DLC ook niet bepaald veel content en was ik weer snel uitgespeeld.

    Het lijkt erop dat ze nu meer content aanbieden, maar ik blijf toch nog twijfelen. Wil best Destiny weer gaan oppakken maar van de andere kant om weer DLC te kopen…

    Het enige wat ik uiteindelijk speelde was PvP, maar daar krijg je zo weinig “goede” rewards..

  4.   
    ChielB's avatar

    De rewards hebben ze sowieso aangepakt, zodat je ook met PvP meer en betere rewards kunt krijgen. Daarnaast is Prison of Elders als Horde-achtige modus heerlijk. 8) En dankzij matchmaking in de level 28 versie kan je die sowieso makkelijk spelen zonder teamleden te zoeken. 🙂

  5.   
    H4RDSTYLE's avatar

    ChielB schreef, "De rewards hebben ze sowieso aangepakt, zodat je ook met PvP meer en betere rewards kunt krijgen. Daarnaast is Prison of Elders als Horde-achtige modus heerlijk. 8) En dankzij matchmaking in de level 28 versie kan je die sowieso makkelijk spelen zonder teamleden te zoeken. 🙂 "

    Maar wie speelt het nou op level 28? Niemand dus aangezien de beste rewards op hogere levels zijn.

  6.   
    Papachico's avatar

    Van wat ik begrepen heb, speel je eerst de missies uit waarna je vervolgens de lvl 28 versie van PoE moet spelen. Daarna kan je kiezen welk lvl je wilt.