GamersNET RADIO: Aflevering 269 – Een radioshow vol groot nieuws met een zachte G


De Brabo’s hebben GNHQ geannexeerd! Onze wekelijkse uitzending van GamersNET Radio is door boeren overgenomen! Al het grote game-nieuws wordt nu door Lennart en Tom aangeleverd met een heerlijk gezellige, zachte G en legio flauwe grappen. En dat terwijl er nog zo veel belangrijk nieuws de revue passeert.

Assassin’s Creed: Syndicate, het uitstel van Tom Clancy’s The Division, de setlist van Guitar Hero Live en zelfs de mogelijkheid op een remaster van Gears of War: onze Brabanders behandelen het allemaal in hun eigen, knullige charme. Uiteraard bellen we ook weer met legio gezellige kijkers, allemaal in de hoop de show nรณg verder te ‘Bradicaliseren’.


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 uur op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en dragen bij aan de show, dus laat vooral je comments achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 269 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    Gozer_033's avatar

    leuke aflevering!

  2.   
    Zeeha's avatar

    fijne aflevering weer, heren ๐Ÿ™‚

  3.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    achterhoeker geweldig xD

  4.   
    mattioza's avatar

    Leuke aflevering!
    Komt er trouwens binnenkort nog eens een GN Cocktail? (moet ik aan denken met dat bier reviewen) ๐Ÿ˜€

  5.   
    Tom's avatar

    Zat er wel aan te denkenbom binnenkort de Game Cocktails weer op te pakken. Misschien aftrappen met de BioShocktail? ๐Ÿ˜‰

  6.   
    mattioza's avatar

    Tom schreef, "Zat er wel aan te denkenbom binnenkort de Game Cocktails weer op te pakken. Misschien aftrappen met de BioShocktail? ๐Ÿ˜‰ "

    Klinkt goed!
    Ofwel een sapje naar aanleiding van de release farming simulator, maar dan gaan we misschien te veel de gezonde toer op ๐Ÿ˜€