GamersNET RADIO: Aflevering 270 – Pre-YouTube Gathering show met Richard en Tom


Richard en Tom zijn afgetuigd van de opbouw van de Dutch YouTube Gathering 2015 maar herpakken henzelf met een verse GamersNET RADIO! Naast het grootste nieuws maken de heren ruimte voor discussie, een klassieke Hans Otjes-hit en zelfs wat interactie met onze gezellige volgers. Althans, dat proberen ze. Een fervent luisteraar van GamersNET RADIO weet dat niet alles even vlot kan gaan tijdens de show…

De hoop voor een nieuwe Need for Speed, de systeemeisen van de Oculus Rift en de “risico’s” die Black Ops 3 gaat nemen. Richard en Tom bespreken allerlei interessante nieuwtjes van de afgelopen week, praten je bij over de stand van zaken op GamersNET Headquarters en verklappen zelfs een leuk stream-geheimpje. Dat alles afgewisseld met onzinnige discussie en belabberde levenslessen.

De problematische Skype-verbinding is verder inmiddels opgelost, zodat jullie vanaf volgende week weer actief in kunnen bellen om zelf je mening te spuien of een goed verhaal te doen.


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 uur op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en dragen bij aan de show, dus laat vooral je comments achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 270 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    GENERAL_DS's avatar

    Het was me weer een show. Erg leuk 🙂

  2.   
    Bram_M99's avatar

    Het was weer een toffe aflevering 🙂