Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

GN Gear: 3Doodler 3D-pen

Na de Apple Watch van vorige week is het nu tijd voor iets compleet anders en onzinnigs! De 3Doodler is een kickstarter-project, waarbij de techniek losjes gebaseerd is op 3D-printen.

Echter gaan we niet printen, maar tekenen, de lucht in welteverstaan.

  1.   
    UncreatedKoen's avatar

    Peter de video klopt denk het niet. je hoort jou op gegeven moment dubbel of hij al opgewarmd is en denk dat dat geknipt beeld materiaal is waar je het geluid niet van uitgezet hebt. Beetje verwarrend 4 stemmen door elkaar! ๐Ÿ˜‰ voor de rest wel toffe pen! ^^

  2.   
    420blazeit's avatar

    Gaat toch een stuk minder vloeiend dan ze in hun video laten zien. Gewoon crap dus.

  3.   
    WoKingNL's avatar

    Geweldig item, “heb je geen ene ruk aan” :’) Keep it up guys.

  4.   
    Petor's avatar

    UncreatedKoen schreef, "Peter de video klopt denk het niet. je hoort jou op gegeven moment dubbel of hij al opgewarmd is en denk dat dat geknipt beeld materiaal is waar je het geluid niet van uitgezet hebt. Beetje verwarrend 4 stemmen door elkaar! ๐Ÿ˜‰ voor de rest wel toffe pen! ^^"

    Ik hoorde het Koen, excuses, maar kon het niet meer fixen zonder weer te vertragen. Het is een seconde of 20, dus is zo over ๐Ÿ˜‰

  5.   
    Ryan2000's avatar

    Je hebt er inderdaad niet veel aan maar ik denk als je het een beetje onder de knie hebt dat je best wel wat gaafs ervan kan maken!

  6.   
    ronineter's avatar

    Ik vind het maar een stom ding.

    als je nog een kant en klare 3d printer zoek Elmar dan kan je bij Conrad kijken. Daar hadden ze er nu eentje voor โ‚ฌ450.- euro.

  7.   
    QTxJess's avatar

    Toch teleurgesteld dat Peter geen 3D piemel heeft getekend. Dat is toch het eerste wat je doet als je ‘iets’ moet tekenen? Dicks are the way to go.

  8.   
    Thijs.'s avatar

    dit is zeker geen 100 bucks waard. tis leuk voor ene minuut of 3 maar daarna heb je het wel gezien. ๐Ÿ™„

  9.   
    Carcass's avatar

    Als mijn nichtjes dit zien zegt ie… En zelf maar zitten glunderen.

    Inderdaad een hebbeding waar men doorgaans niet echt een doel voor heeft, denk wel dat ook de 3d printer deels in deze categorie valt.

  10.   
    superdedupe's avatar

    Ik wed dat binnen nu en een maand er een of andere artiest iets prachtigs heeft gemaakt met dit ding… Een levensecht beeld ofzo. Voor de gewone mens echter… niets waard.

  11.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Is best toff zoo 3D pen maar zelf zou ik er niks mee kunnen, ben niet zoo creatief ๐Ÿ˜‰

  12.   
    Leukste's avatar

    Leuk om te zien dat je met de 3Dpen ook echt de hoogte in kan. Maar als het ongeveer โ‚ฌ100,- gaat kosten vind ik dat het ook niet waard.

  13.   
    PSPfreaky's avatar

    QTxJess schreef, "Toch teleurgesteld dat Peter geen 3D piemel heeft getekend. Dat is toch het eerste wat je doet als je ‘iets’ moet tekenen? Dicks are the way to go."

    Of het GN logo in de lucht ๐Ÿ˜›