GN Lunchtip: Money glitch in The Witcher 3: Wild Hunt


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Geld verdienen staat in het echte leven meestal gelijk aan hard werken. Hoe heerlijk is het dan als de gouden munten in een game zonder veel moeite jouw kant oprollen? Dankzij onderstaande money glitch in The Witcher 3 wordt deze droom werkelijkheid.

Deze Lunchtip werd ingestuurd door _BeefCake99_!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Zo is de nieuwe Macbook ontstaan.

Eet smakelijk!

  1.   
    Musicman88's avatar

    Dit zal wel snel gefixt worden, als het dat niet al is ๐Ÿ˜›

  2.   
    Moon-Hero's avatar

    Op de PC is het al gefixt als ik me niet vergis. Op de console werkt die volgens mij gewoon nog, maar ik ben meer fan van de cow exploit ๐Ÿ˜† . Daar moet je namelijk net wat meer moeite voor doen en dat voelt dan wat ‘eerlijker’.

  3.   
    _BeefCake99_'s avatar

    Ik hoop dat ik de glitch nog even kan gebruiken!!

  4.   
    D_Dog's avatar

    Zo ff Witcher 3 opstarten, hopen dat ie nog werkt. : ๐Ÿ˜ฎ