GN Poll: Hoeveel films kijk jij per jaar?

De game-industrie staat niet stil, waardoor gamers op elk moment van de dag genoeg gespreksmateriaal hebben. Maar net als elk organisme dat gezegend is met een brein verschillen gamers vaak van mening, dus discussiëren ze heel wat af. Elke maand geeft GamersNET al die mensen de mogelijkheid om zich helemaal uit te leven en hun ongezouten, ongecensureerde en keiharde mening te geven over een nieuwe poll, zelfs al mondt dit soms uit in felle discussies waarbij bloed niet wordt geschuwd. Maar eerst blikken we even terug op de poll van vorige keer, om te kijken welke partij deze keer de overhand had.

Langzaam maar zeker komt de E3 van 2015 steeds dichterbij. Voor het eerst in de historie van dit game-evenement zal ook Bethesda een persconferentie houden, maar wat zie jij nu eigenlijk het liefste tijdens deze presentatie? Uit de poll blijkt dat Doom de publieksfavoriet is, al kunnen de andere games ook rekenen op veel stemmen. Ook Een greep uit jullie reacties:

Thijs:

Hopelijk een nieuwe Elder Scrolls game. Heb Skyrim niet extreem veel gespeeld maar wel genoeg om te weten dat ik het leuk vind. Misschien met een goeie co-op fucking ( gewoon de zelfde story mode alleen dan samen ) met goeie drop-in en drop-out. Allemaal on the fly. Zou het prachtig vinden.
dmb97:
Fallout 4 Elder scrolls 6 Prey 2 Dishonored 2 al zal prey 2 er voor 99% niet zijn ben de laatse 2 weken toevallig skyrim en fallout new vegas opniew aan het spelen wat zou het gaaf zijn als ze zouden zeggen fallout 4 komt in september.
Corneliuscan:
Iedereen zit natuurlijk te wachten op een nieuwe fallout. (wat ik ook wel zie gebeuren) . En het gegeven feit dat elder scrolls online nog redelijk vers is denk ik niet dat we daar iets nieuws van gaan zien. Persoonlijk hoop ik op een nieuwe Dishonored. Geruchten gaan rond over een hd remake voor de current gen. Maar een nieuw deel zou echt top zijn.

Nieuwe stelling
Die grote tv in je kamer is natuurlijk perfect geschikt om op te gamen, maar dat gekke schermpje heeft ook nog een andere hele mooie functie: het vertonen van films! Veel mensen vinden het heerlijk om af en toe een filmpje te kijken, maar blijft het daarbij voor jou, of ben je een fanatiek filmfanaat? Laat het ons weten door te stemmen op de poll van deze maand:

Hoeveel films kijk jij per jaar?

Laat het ons weten door op de poll te stemmen en vergeet niet hieronder een reactie achter te laten. Misschien verschijnt jouw mening dan wel in het volgende GamersNET Poll-artikel! Alvast bedankt voor het stemmen, wij zijn benieuwd naar de uitslag.

  1.   
    Hielke's avatar

    Niet zozeer het hebben van een brein als wel het hebben van een menselijk bewustzijn zorgt voor verschil in meningen. Dieren reageren vanuit instinct en conditionering waar mensen op elk moment kunnen handelen uit vrije wil, bewustzijn en zelfkennis.

  2.   
    ArieV's avatar

    dat is diep..

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Wat een rare poll zeg, net of iemand dat bijhoud! 😆

    Dagelijks heb ik Film 1 en HBO opstaan. Dat zijn de enige zenders die ik op heb staan naast Discovery en National Geographic. Verder heb ik ook een abonnement op Netflix waar ik wekelijks op zit.

    Hoeveel films kijk ik per jaar? Ontelbaar veel!

    Het jammere wat ik aan Film 1 of HBO vindt, soms val je gewoon midden in een film. Dat is wel weer een nadeel!

  4.   
    thijsknvb's avatar

    Teveel 😆

  5.   
    fdennis's avatar

    Beetje stomme poll. Omdat het per jaar verschilt wat er uit komt. En wat er beschikbaar is op netflix en tv.

  6.   
    Sa.'s avatar

    Kort: veel. Lang: Bij films is naar mijn idee minder een ‘seizoens’ idee zoals games dat hebben. Games komen namelijk meestal rond het einde van het jaar uit. Bij films is er naar mijn idee het hele jaar door wel wat leuks. Daarom denk ik dat ik meer films zie dan dat ik games speel per jaar. Ik schat et op zo’n 40 films per jaar, of is dat te hoog gegrepen? Heb geen idee wat gemiddeld is, maar daar zit ik sowieso wel boven. 🙂

  7.   
    Leon's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Wat een rare poll zeg, net of iemand dat bijhoud! 😆
    Dagelijks heb ik Film 1 en HBO opstaan. Dat zijn de enige zenders die ik op heb staan naast Discovery en National Geographic. Verder heb ik ook een abonnement op Netflix waar ik wekelijks op zit.
    Hoeveel films kijk ik per jaar? Ontelbaar veel!
    Het jammere wat ik aan Film 1 of HBO vindt, soms val je gewoon midden in een film. Dat is wel weer een nadeel! "

    Daarom vragen we je ook niet naar een exact aantal 😉 Je kunt denk ik voor jezelf redelijk goed bepalen of je bijna elke week een film kijkt (40+ per jaar), of dat je er gemiddeld ongeveer eentje per maand kijkt (10-20).

  8.   
    assassinkarsten's avatar

    elk weekend gemiddeld 1 (kzit te twijfelen tussen 1 en 2) dus dat keer 52= 52 films LOL

  9.   
    Bosnegert's avatar

    Ach ik kijk dagelijks iets van 3 films dus zal wel op 1100 of zoiets per jaar zitten

  10.   
    Ralph P Scene's avatar

    stuk of 20 legale film op tv voor de rest 30 *kuch* iligale films *kuch*

  11.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Ik denk gemiddeld zo’n 30 films per jaar. Ik ga sowieso naar iedere Marvel film in de bioscoop, daarna kijk ik ze thuis nog een keer. Op z’n tijd slinger ik Popcorn Time aan op een crappy PC die aan m’n TV hangt en kijk ik een random film.

  12.   
    Sa.'s avatar

    Bosnegert schreef, "Ach ik kijk dagelijks iets van 3 films dus zal wel op 1100 of zoiets per jaar zitten"

    Ik twijfel er enorm aan of je er 1100 per jaar kijkt, maargoed, if you say so

  13.   
    GamesPlayers123's avatar

    persoonlijk kijk ik bijna elke dag een film, met sommige dagen als uitzondering. 🙂

  14.   
    420blazeit's avatar

    Ik kijk er denk ik 5-10 per jaar.

  15.   
    pieterbich's avatar

    waarschijnlijk wel 5 a 6 legale, illegale en bioscoop films per week, dus dat is ongeveer 300 films per jaar.

  16.   
    Leukste's avatar

    Ik kijk zo nu en dan in het weekend een film. Maar lang niet iedere week doe ik dit. Dus ik houd het op 20-30 per jaar.

  17.   
    QTxJess's avatar

    Ik ben voor de 30-40 gegaan. Soms kijk ik op een dag drie films, en dan drie dagen achter elkaar, vervolgens kijk ik een maand lang niks. Meer dan 40 vond ik wel vrij veel… Dusja.

  18.   
    RenevdGijp's avatar

    Misschien dat ik net 5 films per jaar kijk. Vind het altijd wat te lang duren ofzo. Omdat je weet dat je 2 uur gaat zitten trek ik het al bijna niet.

  19.   
    Iceviper_9's avatar

    tja tusen de 2 en 4 per week.. dat is dus tussen de 104 en 208 per jaar gemiddeld 156. series niet meegeteld maar dat zijn er ook veel !

  20.   
    UncreatedKoen's avatar

    Ik ben voor de 30-40 gegaan.

    Puur omdat ik niet alleen naar de grote budget films kijk. Als ik ergens een artikel lees over: Ja deze film is goed gemaakt en had een laag budget. Dan kijk ik die ook.

    Als voorbeeld: VOOR IEDEREEN HIER EEN AANRADER! Ga SnowPiercer kijken! Briljante film! Geweldig verhaal, goed acteer werk, alleen special effects zijn wat minder.

    Verhaal is ook lekker simpel: Mensen zijn voor 90% uitgeroeid door een of andere stofje dat een nieuwe ijstijd heeft veroorzaakt. Dus de overlevende zitten op de trein maar je verwacht het al: de rijke mensen zitten voorin de trein waar het luxe en alles is en de arme mensen leven achterin de trein en krijgen amper eten etc. Dus wat willen de arme mensen? NAAR VOREN!! Chris Evans, Jamie Bell, Ed Harris. Allemaal goede acteurs en die film heeft zichzelf helemaal gefinancierd dus + punten voor SnowPiercer!

    Ik denk dat deze Poll vooral is ontstaan door o.a. de spoiler die Tom gaf over Game of Thrones. Kunnen ze beetje inschatten wat de gemiddelde GN member kijkt qua aantal films.

    En als mensen nog leuke films willen weten of ze weten leuke films. Geef de tips maar door! Ben altijd in voor een leuke film en kijk ook nog kritisch.