Metal Gear Solid: Ground Zeroes komende maand gratis met PlayStation Plus in Japan

Iedere maand is het weer de vraag welke PlayStation Plus-games er de komende maand gratis zullen zijn. De afgelopen maanden viel het aanbod, dat met name voor de PlayStation 4 grotendeels uit indiegames bestond, voor velen wat tegen. Wellicht komt er een dezer maanden echter weer een wat grotere titel langs in de vorm van Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Sony heeft namelijk onthuld dat deze game in Japan tot de PlayStation Plus-line-up van juni behoort.

Hoewel de Instant Game Collection van PlayStation Plus vaak verschilt tussen enerzijds Japan en anderzijds de Verenigde Staten en Europa, biedt dit natuurlijk de nodige hoop dat Metal Gear Solid: Ground Zeroes binnenkort ook voor ons gratis zal zijn middels PlayStation Plus. Zeker in de aanloop naar de release van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain op 1 september, lijkt het een logische zet om de proloog op dit verhaal gratis weg te geven om wat extra hype rondom het nieuwe deel te creëren.

Vermoedelijk worden later vandaag de nieuwe PlayStation Plus-games van juni onthuld en wellicht is Metal Gear Solid: Ground Zeroes daar dus onderdeel van.

  1.   
    gatemaster64's avatar

    Nice,binnenkort maar weer eens aan een metal gear game beginnen.

    heb de legacy collection nog liggen,moet 3,4,en peace walker nog spelen. 😮

  2.   
    OMGitsOhMyGoat's avatar

    Zou leuk zijn , ik ben benieuwd naar MGS V dus Ground Zeroes zou wel welkom zijn.

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Dat zou erg tof zijn als die voor de PS4 gratis is, heb van vorige maand niks gespeeld. Vond er weinig aan

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zou leuk zijn eindelijk eens geen indie game weer

  5.   
    assassinkarsten's avatar

    beter! dat zou t echt n stuk beter maken