Morgen eerste details van FIFA 16

Goed nieuws voor fans van de FIFA-games, want Electronic Arts heeft bekendgemaakt dat we morgen de eerste details van FIFA 16 mogen verwelkomen. Dit alles in aanloop naar meer details en beelden tijdens de E3 volgende maand. Via Twitter meldde EA:

Nog even geduld dus. Morgen weten we meer…

  1.   
    Ralph P Scene's avatar

    met messi weer op de voorkant zeker?

  2.   
    bjorntukkertje's avatar

    Ze moeten het commentaar dit jaar echt door siert vos laten doen!!!

  3.   
    fdennis's avatar

    Vond het vroeger erg leuk. Maar tegenwoordig voelt iedere fifa een update ten opzichte van de vorige. Als de game weer niet vernieuwend is met nog steeds de verkrachte carrière mod. Dan haak ik voor eerst sinds fifa 06 toch echt af.

  4.   
    Gozer_033's avatar

    ik zie geen reden waarom nu passen en de keepers wel normaal zo zijn.
    en waarom de kluts en glitches in elke wedstrijd weg zou zijn.
    nog steeds dezelfde engine.
    het verkoopt toch wel.
    ze hebben gezegt dat ze iets in petto hebben met het commentaar.
    maar sierd?
    begrijp me niet vereerd hoor hij is geniaal maar ik denk niet dat hij tot zijn recht kan komen in een FIFA.
    je kan moeilijk in een serieus genomen voetbalgame de commentaar grappige quetes oneliners en onzinege grappen over spelers of over restauranten.
    dan daarbij zijn verhalen zit ook niet op te wachten in een wedstrijd + het zou bij elke doden spel situatie onder broken worden.

  5.   
    Tom 2.0's avatar

    Lieve mensjes van EA Sports: ZAALVOETBAL. Het zat in FIFA 98, en dat was awesome. Breng dit terug!

  6.   
    Daniel Z's avatar

    ”Tom 2.0″ schreef, "Lieve mensjes van EA Sports: ZAALVOETBAL. Het zat in FIFA 98, en dat was awesome. Breng dit terug!"

    Dit zou porno zijn!

  7.   
    Downzilla's avatar

    Misschien dat je in ultimate team geld kan witwassen en ervoor moet zorgen dat je niet gepakt wordt?

  8.   
    Basman01's avatar

    bjorntukkertje schreef, "Ze moeten het commentaar dit jaar echt door siert vos laten doen!!! "

    Nee joh jack van gelder die zou het moeten doen.:lol:
    On-topic: ben serieus benieuwd hierna #FIFA16 #FTW 😀

  9.   
    LesserMagic's avatar

    Zit er een steekpenning-modus in?

  10.   
    mastertje's avatar

    Hoewel praktisch alles een betere optie is dan het huidige duo. Moet sierd de vos het absoluut niet worden. Zoals eerder vermeld, die ‘grappige’ one liners van hem gaan dan ontzettend snel vervelen dan wel irriteren.

  11.   
    Bram_M99's avatar

    Ik blijf waarschijnlijk bij 15, zoveel geld voor (vaak) zulke kleine verbeteringen begin ik echt zat te worden.

  12.   
    DeAdSeYe's avatar

    Er verschijnt een nieuwsbericht “morgen eerste details van FIFA 16” en mensen kunnen het nu al beoordelen. Knap hoor, had ik maar zo’n “paranormale” krachten om games te beoordelen waar nog helemaal geen informatie over bekent is.

    Hoe gaat dat in z’n werking, in de toekomst kijken?

    P.s ik hou niet van voetbal games maar sommige reacties zijn echt komisch. Begrijp best dat elke deel te weinig vernieuwde content bevat om de volle mep te betalen, maar wacht even af dat er meer informatie vrij is gegeven voordat je met een beoordeling komt.

  13.   
    Noice!'s avatar

    fdennis schreef, "Vond het vroeger erg leuk. Maar tegenwoordig voelt iedere fifa een update ten opzichte van de vorige. Als de game weer niet vernieuwend is met nog steeds de verkrachte carrière mod. Dan haak ik voor eerst sinds fifa 06 toch echt af."

    Geef PES eens een kans als Konami de handdoek niet helemaal in de ring gooit wat consoles betreft; PES is momenteel weer de betere voetbalgame naar mijn mening. FIFA heeft de licenties, de stadions en ze bootsen de sfeer rond een wedstrijd mooi na, maar na 1 wedstrijd heb je daar niks meer aan en wil je mooi vloeiend voetbal zien.

    Ik weet dat FIFA jongens het nooit een kans willen geven en beledigd zijn als je FIFA aanvalt, maar ik ben als FIFA speler van het eerste uur (op de SNES, toen je alleen nog maar diagonaal kon sprinten) dit jaar overgestapt nadat ik FIFA15 teleurstellend vond en ik ga nooit meer terug. Deze week is de game voor €19,95 ofzo in de sale in de PS Store, mooi moment om hem uit te proberen. Als je hem even de kans geeft en als Konami deze lijn doorzet, dan wil je niet anders meer.

  14.   
    fdennis's avatar

    Wellicht ga ik voor PES16. Heb door de Witcher niet veel tijd aan andere games. Maar het ligt er net aan wat Fifa en Pes gaan laten zien. Die simpele sfeer verbetering was overigens ook het enige nieuwe wat ik mij aan fifa kon herinneren.

  15.   
    milez1983's avatar

    Hetzelfde als fifa 15 alleen dan iets mooiere graphics.

  16.   
    Nitrix31's avatar

    Heb 14 en 15 overgeslagen, dus misschien haal ik dit jaar 16 wel. Eerst even afwachten.

  17.   
    EpicSoftworks's avatar

    Beter systeem voor het krijgen van nieuwe spelers. Dit GELD voor alle toekomstige FIFA’s. 🙂

    Ook zou een “Corrupte Wedstrijd” mode ook wel leuk zijn, een wedstrijd waarvan de eindstand al bepaald is, wat je ook dan ook doet, de game eindigd in de eindstand.

    @offtopic. Ik weet namelijk dat het hele spelers gebeuren zwaar om geld draait en dat veel mensen klakkeloos honderden euro’s besteden voor nieuwe spelers. Te gek voor woorden.

  18.   
    nielsiebro's avatar

    beter ronaldo op de voorkant en price ranges weg! hoppa

  19.   
    GBA43's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Er verschijnt een nieuwsbericht “morgen eerste details van FIFA 16” en mensen kunnen het nu al beoordelen. Knap hoor, had ik maar zo’n “paranormale” krachten om games te beoordelen waar nog helemaal geen informatie over bekent is.
    Hoe gaat dat in z’n werking, in de toekomst kijken?
    P.s ik hou niet van voetbal games maar sommige reacties zijn echt komisch. Begrijp best dat elke deel te weinig vernieuwde content bevat om de volle mep te betalen, maar wacht even af dat er meer informatie vrij is gegeven voordat je met een beoordeling komt. "

    Wen er maar aan.. het lijkt alleen maar erger te worden, mensen hebben hun kritiek al klaarliggen voordat ze iets te weten zijn gekomen.
    FIFA 14 naar 15 was toch sinds 11 een redelijke omslag, als ze echt vernieuwing willen dan zou EA gewoon een jaartje pauze moeten nemen.

  20.   
    Thijs.'s avatar

    Waarom worden mensen wel altijd boos dat cod altijd het zelfde is maar niet over fifa etc

  21.   
    ronFCDH's avatar

    Ik heb een paar maanden geleden al tegen wat mensen gezegd voor mij geen FIFA 16 meer.

    Na 8 maanden FIFA 15 hebben ze de servers nog steeds niet op orde!!!!!!!!!

    Verder zitten er veel te veel bugs in de game die ze er maar niet uit halen. Ook moeten ze het afschaffen al die irritante herhalingen en beelden tussendoor. Vraag me echt af of ze de game zelf wel is spelen.

    Irritatiefactor in FIFA 15 is dan ook ZEER hoog.

    OOk moeten ze ook keer stoppen met dat fut uit te melken. Welke voetballer is in het echt na 2 a 3 wedstrijden zo vermoeid dat hij op de bank zou moeten plaatsnemen om uit te rusten? Spelers van de week zijn leuk maar elke keer weer andere kleuren voor die kaartjes zijn echt niet meer normaal. Je hebt nu de normale de inform de second inform tots toty player of the match en misschien vergeet ik zelf nu ook nog wat. Ben er wel klaar mee.

  22.   
    Papachico's avatar

    Thijs. schreef, "Waarom worden mensen wel altijd boos dat cod altijd het zelfde is maar niet over fifa etc"

    Activision
    EN toekomst shit. Als FIFA zou veranderen dat mensen met een keeper met een kamehameha schop een doelpunt kunnen scoren, zullen vele er geen zin meer in hebben.