Nieuw Logitech-racestuur voor PlayStation 4 te zien op foto

Met DriveClub en Project CARS hebben racefans met een PlayStation 4 twee fantastische games tot hun beschikking, wat het extra jammer maakt dat er nog geen high-end racesturen speciaal voor deze console ontwikkeld zijn. Gelukkig lijkt het erop dat Logitech dit gat gaat dichten.

Onderstaande foto lijkt het officiële Logitech-racestuur voor de PlayStation 4 te tonen. Voor de PlayStation 3 verscheen reeds een soortgelijk stuur onder de naam ‘Driving Force GT’ en die viel bij veel gamers goed in de smaak. De nieuwe versie van dit stuur lijkt qua uiterlijk veel op zijn voorganger, maar Logitech kennende zullen de grootste veranderingen aan de binnenkant zitten.

Noch Logitech, noch Sony heeft gereageerd op het uitlekken van de foto. Mogelijk kunnen we binnenkort een officiële onthulling verwachten.

  1.   
    Noice!'s avatar

    Dan ben ik fokkin pissed als dat gebeurt. Ik zeur nu al maanden om ondersteuning voor m’n g27 of als het niet anders kan de DFGT, maar Logitech had zich teruggetrokken uit de business en Sony wil ook niets doen. Maar ons nog een keer laten betalen kan zeker wel? Stelletje boeven zijn het!

  2.   
    nanathan's avatar

    Geen pedalen ?

  3.   
    FioranoJC's avatar

    with a vengeance schreef, "Dan ben ik fokkin pissed als dat gebeurt. Ik zeur nu al maanden om ondersteuning voor m’n g27 of als het niet anders kan de DFGT, maar Logitech had zich teruggetrokken uit de business en Sony wil ook niets doen. Maar ons nog een keer laten betalen kan zeker wel? Stelletje boeven zijn het!"

    Ja ik ben het met je eens. Ik zat eerst te denken dat we dan misschien nog wel via een omweg drivers/patches/fixes kunnen toepassen op een G27 met instellingen van deze PS4 Logitech, maar bij nader inzien denk ik dat dit geen werkelijkheid zal worden. Ik baseer dit op het feit dat je bijvoorbeeld niet met een G25 versnellingsbak ( met nog een switch tussen H-shift en Sequentieel ) op een G27 stuur kan gamen. Jammer.. Maar wie weet, misschien hebben we mazzel.

  4.   
    gamepower's avatar

    ligt het aan mij … maar ik vind die stuurtjes steeds onhandig..ik vind B.V nooit geen plaats om dit deftig te plaatsen

  5.   
    FioranoJC's avatar

    gamepower schreef, "ligt het aan mij … maar ik vind die stuurtjes steeds onhandig..ik vind B.V nooit geen plaats om dit deftig te plaatsen"

    Jep je hebt helemaal gelijk!
    Ik heb m op mijn strijkplank gemonteerd 😥 😀