Nieuwe Assassin’s Creed-game heet Syndicate

Nog meer Assassin’s Creed-nieuws, nadat eerder op de avond duidelijk werd dat de nieuwe Assassin’s Creed-game van dit jaar aanstaande dinsdag onthuld zal worden. Op basis van een anonieme bron beweert de website Kotaku dat de titel van de game niet Assassin’s Creed: Victory is, zoals vorig jaar in geruchten naar voren kwam, maar Assassin’s Creed: Syndicate. Het zou wel gaan om dezelfde game die we eind 2014 op gelekte beelden voorbij zagen komen. Credits dus voor Hitman047, hij merkte eerder deze avond al op dat de game deze titel zou hebben gekregen.

Kotaku was ook de website die de beelden vorig jaar voor het eerst publiceerde, waarna uitgever Ubisoft het bestaan van de game bevestigde. De kans is dus aanzienlijk groot dat Kotaku het opnieuw bij het rechte eind heeft, maar daar komen we vermoedelijk aanstaande dinsdag pas achter, wanneer de game om 18:00 uur Nederlandse tijd officieel onthuld zal worden.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Ik vind ‘Victory’ wel beter klinken eigenlijk… Naja wat boeit dat nou 😛

  2.   
    Sa.'s avatar

    Ben een beetje in dubio welke naam beter klinkt. Victory klinkt wel vetter in het rijtje (UnitY. VictorY), maar als het echt in Victoriaans Engeland afspeelt, vind ik em een beetje makkelijk gekozen. Syndicate klinkt heel vet, maar vind deze meer bij een aziatische stijl passen (vraag me niet waarom). Maargoed, de uiteindelijk game is het belangrijkste.

  3.   
    Flippow's avatar

    ben benieuwd. Syndicate vind ik goeie veel belovenede naam. we wachten maar af

  4.   
    Daan's avatar

    Zeer benieuwd!! 🙂

  5.   
    Nitrix31's avatar

    Ben heel erg benieuwd. Unity was echt weer een super toffe game. Ik vond Blackflag iets minder maar ook erg sterk. Assassins Creed blijft simpelweg een goede titel!

  6.   
    Mjolnir's avatar

    Syndicate/Victory… Ik loop niet meer zo warm voor AC. Te veel, te kort achter elkaar.
    Unity was vermakelijk maar ook niet echt een topper.
    Het ‘Shiny’ is er wel een beetje af

  7.   
    Bram_M99's avatar

    In principe maakt de naam mij niet zo uit, als hij het maar goed doet… Nu viel de bugs die ik had tijdens release nog mee maar goed was het ook weer niet.

  8.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    ik ben heel erg benieuwtv

  9.   
    Turk–Life's avatar

    Ik vind AC echt n super toffe game! Heb alle delen op de playstation 3 en 4 uitgespeeld. Kan niet wachten!

    @nitrix31 ik vond juist blackflag 1 van de sterkste deel, misschien wel t meest! Zo zie je maar weer hoe verschillend meningen kunnen zijn 🙂

  10.   
    Turk–Life's avatar

    Ik trouwens dat de aankomende AC’s zich niet meer afspelen in t westen. China, Thailand, Egyptenaren, de aztecs (Piramides en tempels om te beklimmen) lijken mij leuk.

  11.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Nog steeds geen AC in Japan.. Ik wil met samurai vechten, Ubisoft!