Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence komt naar Europa

Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence zal in Europa en Noord-Amerika het levenslicht gaan zien, zo heeft uitgever Koei Tecmo bekendgemaakt. Het strategiespel, dat zal verschijnen op de PlayStation 3, PlayStation 4 en pc, vormt de eerste game binnen de langlopende historische strategiereeks dat in het Westen zal verschijnen.

De game laat je in de huid kruipen van een heerser in het feodale Japan ten tijde van de Sengoku-periode, ofwel de tijd van de strijdende staten. Volgens Koei Temco kent de game drie elementen die je dient te beheersen om zo Japan te kunnen verenigen: het managen van je land, diplomatiek bedrijven en oorlog voeren. Je kunt dit doen als een historisch personage of een zelfgemaakt figuur.

Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence zal hier vanaf 4 september beschikbaar moeten zijn. De PlayStation 4-versie zal vanaf die datum in de winkelschappen moeten liggen, terwijl de PlayStation 3-editie enkel digitaal verschijnt. Het pc-exemplaar kun je via Steam binnenslepen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    nuclearnemo's avatar

    Interessant, altijd al een keer zo’n game willen proberen. Shogun Total War was het toch net niet helemaal, hopelijk dat deze wat beter is.