Rockstar hint naar ‘coole nieuwe speeltjes’ voor GTA 5

Heb je de afgelopen weken gevangenissen, laboratoria en banken overvallen in GTA Online en barst je bankrekening nu bijna uit zijn voegen? Reken er dan maar op dat hij snel weer leeg is, want Rockstar werkt momenteel aan nieuwe spulletjes om je zuurverdiende dollars aan te spenderen.

Onderstaand screenshot geeft ons een voorproefje en toont een nieuwe sportwagen en een nieuw (of geüpgraded) pistool. De sportauto beschikt over twee modificaties die te koop zijn bij Los Santos Customs: lage rally-lichten en een carbon motorkap. Het wapen lijkt een aangepaste versie te zijn van het .50-pistool uit de GTA 5 singleplayer. Rockstar vertelt:

We are also working on another update coming soon that will feature some very cool new toys for you to enjoy and flaunt with your ill-gotten gains. For now, the screenshot above provides just a glimpse.
Deze nieuwe speeltjes zullen waarschijnlijk niet goedkoop zijn, dus je zult flink wat banken moeten overvallen voor je in deze sportwagen mag cruisen. Het leven van een bankovervaller gaat niet over rozen…

[SCREENSHOTS]

  1.   
    23tygo's avatar

    sick! Er kunnen niet genoeg leuke speeltjes zitten in GTA!

  2.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Nu noch alleen de katten speeltjes 😀

  3.   
    Moodey's avatar

    Hmmmm weer een toekomstige toevoeging aan mn garage… zag laatst op social club dat van de 10 miljoen die ik verdient heb 8 miljoen naar autos toe gegaan is…

  4.   
    Ralph P Scene's avatar

    hoop nog steeds op de dildo van San andreas 😉

  5.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    vet! ik hoop echt op nieuwe wapens

  6.   
    Sa.'s avatar

    Nice! Hopelijk wat nieuwe wapens!

  7.   
    Bram_M99's avatar

    Goed dat er weer een nieuwe update komt, was er eerlijk gezegd wel aan toe.

  8.   
    KingOfFrozenNL's avatar

    leukleukleukleukleuk 😉