The Witcher 3 meer dan 1,5 miljoen keer als pre-order besteld

Sinds gisteren ligt The Witcher 3: Wild Hunt officieel in de (digitale) winkelrekken en zijn miljoenen gamers op avontuur gegaan. De game was al voor de release erg populair, zo blijkt uit recente cijfers.

Volgens ontwikkelaar CD Projekt Red zijn er vlak voor de release nog eens 500.000 pre-orders geplaatst, waardoor in totaal meer dan 1,5 miljoen pre-orders zijn geplaatst. Directeur Adam Kicinski vertelde:

Just a week ago we announced that one million customers from around the globe who preorder on Witcher 3: Wild Hunt. For the last seven days this result jumped to over 1.5 million. It is for us a historic achievement.
Op de redactie zijn we uiteraard al volop in de wereld van The Witcher 3 gedoken. Een review gaan we niet overhaast maken, maar er wordt hard aan gewerkt!

The Witcher 3: Wild Hunt is verschenen voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Heb wel wat gameplay gezien en ben zelf nog aan het twijfelen. Ik was van plan een gtx 970 te halen voor me pc zodat ik de game erbij kreeg maar twijfel nog ๐Ÿ˜› nu maar wachten op jullie review

  2.   
    OllieDenZotn's avatar

    Ga de mijne volgende week ook halen

  3.   
    thijsknvb's avatar

    De ce voor de ps4 komt vandaag eindelijk binnen! Kan echt niet meer wachten ๐Ÿ˜†

  4.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Ik twijfel nog, als ik het met meerder kan spelen zou ik ik koop hem.

  5.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Waarom twijfelen jullie nog? Misschien kan ik jullie helpen heb al iets van 10 uur van de Witcher al gespeeld.

  6.   
    Dark_Phoenix's avatar

    sebastiaanwwe/Misterwwe schreef, "Ik twijfel nog, als ik het met meerder kan spelen zou ik ik koop hem."

    Het heeft geen multiplayer en co op het is gewoon puur singelplayer.

  7.   
    Jerry97's avatar

    Dikke winst jonguh!

  8.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Het is echt een geweldige game! ๐Ÿ˜€

  9.   
    MikeGevers's avatar

    Ik moet helaas wachten met spelen, want nadat ik mijn R9 290 had gekocht, bleek dat mijn monitor alleen een VGA-aansluiting heeft, en die zit dan juist weer niet op mijn videokaart… Even monies sparen voor een nieuwe monitor dus ๐Ÿ˜›

  10.   
    Dark_Phoenix's avatar

    ber schreef, "Ik moet helaas wachten met spelen, want nadat ik mijn R9 290 had gekocht, bleek dat mijn monitor alleen een VGA-aansluiting heeft, en die zit dan juist weer niet op mijn videokaart… Even monies sparen voor een nieuwe monitor dus :P"

    Is je monitor full HD? Als het is hoef je dus geen nieuwe monitor te halen. Er zijn aansluitingen die 1 kant VGA aansluiting heeft en andere kant HDMIi aansluiting. Die kabels kun je bijvoorbeeld kopen in Mediamarkt. http://www.kabel-mania.nl/vga-to-hdmi-cable-length-3m.html?ref=gmc hier een voorbeeld.