Al het E3 2015-nieuws van Sony op een rijtje!

Nadat Bethesda dit jaar de E3 mocht starten, was het Sony Computer Entertainment die het voor vandaag mocht afsluiten. De nieuwe game van Guerrilla, eindelijk leven van The Last Guardian en natuurlijk meer gameplay van Uncharted 4: A Thief’s End. Dit is het nieuwsoverzicht van de persconferentie van Sony.


Al het nieuws:

Trailers:

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Nou. nou. Ik ben blij dat ik eerder naar bed ben gegaan en niet de Sony conferentie live heb gevolgd want dit… dit ziet er mager uit zeg.

    Ik had het ook wel verwacht maar stiekem hoopte ik op een aankondiging voor de nieuwe God of War (IV) voor de Playstation 4. πŸ™

  2.   
    bjorntukkertje's avatar

    Ik ben zo hyped voor bo3 nog meer dan battlefront

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Hmm, het is oke maar valt eerlijk gezegd een beetje tegen… Ik had meer gehoopt over de PS4 zelf qua nieuwe functies.

  4.   
    WoKingNL's avatar

    Nou we kunnen wel concluderen dat micrsoft het out of the park heeft geslagen! Magere sony line up. Horizon zero dawn ziet er wel tof uit though! Blij met nieuwe hitman game enzo ook!

  5.   
    Jeroenvk94's avatar

    Als PS4 speler baal ik een beetje hiervan.
    Destiny DLC, heel leuk, maar 60€ voor een DLC van een game die de komende 10 jaar nog moet worden uitgebreid en terwijl de game nog vol met bugs en glitches zit na een jaar. Nee dank u….

  6.   
    Felis_Rufus's avatar

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "…dit ziet er mager uit zeg."

    Serieus?

  7.   
    GsA_Dragonheart's avatar

    Ik heb alle platformen en ik moet zeggen dat er maar een paar verassingen waren op de sony conference.
    Microsoft daarin tegen, damn die rare collection en die nieuwe ip. En dan het nieuws dat je je oude 360 games nu ook op de one kan spelen. Knap gedaan van ze. Was een heel goede E3 van ze

  8.   
    Gozer_033's avatar

    microsoft het sony compleet geruined.
    ben best teleurgesteld om dan te zien dat microsoft het wel bazig aan gepakt heeft

  9.   
    Turk–Life's avatar

    GsA_Dragonheart schreef, "En dan het nieuws dat je je oude 360 games nu ook op de one kan spelen. Knap gedaan van ze. Was een heel goede E3 van ze "

    Ik snap dat mensen dat wel gaaf vinden maar ik zelf zou het persoonlijk niet willen op de playstation. Ik wil namelijk gestimuleerd worden om de nieuwe en betere games te spelen en niet blijven hangen in de vorige console/games.

  10.   
    King of Heroes's avatar

    FFVII remake en The Last Guardian?!

    We hebben een winnaar! πŸ˜†

  11.   
    Vinstaro's avatar

    Toch teleurgesteld…geen teaser met de grote spartan, besmeurd onder het bloed van zijn 2 geliefden….

  12.   
    Neolite's avatar

    King of Heroes schreef, "FFVII remake en The Last Guardian?!
    We hebben een winnaar! πŸ˜† "

    Als dat het is? Het valt toch echt enorm tegen op deze manier. The Last Guardian liet niks speciaals zien, schandelijk na een dergelijk lange ontwikkeltijd. Een Remake is en blijft altijd minder dan een nieuwe game, dus het is absoluut niet waar dat Sony op basis van deze twee titels ook maar iets verdient.

    Enigste fatsoenlijke titel is van Nederlandse bodem, Horizon. Sony heeft zwaar teleurgesteld en dat is erg jammer. Wel te verwachten dat men achterover ging hangen, multiplatform games ging opkomen om het gat op te vullen tot 2016 en het daar bij te laten.

    Project Morpheus is belachelijk kort in beeld geweest. Geen prijs, geen releasedatum.

  13.   
    Daan's avatar

    Geweldige persconferentie. De vaart bleef erin zitten, hier en daar een toffe verassing. Tof gedaan! πŸ™‚

  14.   
    Neolite's avatar

    Dan heb je blijkbaar een zeer lage verwachting gehad? πŸ™„

  15.   
    Daan's avatar

    Neolite schreef, "Dan heb je blijkbaar een zeer lage verwachting gehad? πŸ™„ "

    Nee, mijn mening is anders dan die van jou, sorry. πŸ™‚

    Ik persoonlijk vond het een geweldige persconferentie. Microsoft vond ik ook tof. Ubisoft en EA vielen me flink tegen.

  16.   
    Neolite's avatar

    Mag ik vragen wat voor nieuwe games of features jou verrast hebben dan? πŸ˜‰

  17.   
    Daan's avatar

    Neolite schreef, "Mag ik vragen wat voor nieuwe games of features jou verrast hebben dan? πŸ˜‰ "

    Ik vond Horizon er erg tof uitzien, leuk en origineel idee en zeker mijn smaak qua stijl. Verder is het niet zo zeer de nieuwe games die me enthousiast hebben gemaakt. Uncharted heeft me verrast, ziet er echt heel mooi en kleurrijk uit.

    Verder is het een opsomming van beelden die ik van andere games heb gezien. Als die beelden bij Microsoft te zien waren geweest had ik wellicht hun persconferentie het tofst gevonden.

    Accepteer alstublieft ook de mening van iemand anders, want nu komt het net over dat je de mening van mensen die enthousiast over deze persconferentie zijn niet accepteert.

  18.   
    Neolite's avatar

    Ik accepteer elke mening, ik ben het er alleen niet altijd mee eens. Gelukkig mag dat in ons mooie kikkerlandje.
    Horizon was inderdaad een mooie kleurrijke game die iedereen enorm heeft verrast en zeker hele mooie dingen gaat laten zien de komende periode.

    Waar je mij misschien verkeerd begrepen hebt is dat ik niet specifiek doel op de persconferentie. Ik kijk naar wat beide bedrijven hebben aangekondigd los van de games die op meerdere platforms beschikbaar zijn. In mijn ogen zijn dat namelijk niet de games die je console apart zetten van de rest.

    En ik vind dat als je die beredenering er op los laat het toch een klein beetje tegenvalt. Ik had er meer van verwacht, zeker gezien de vorige persconferenties van Sony. The Last Guardian liet in mijn ogen niet genoeg zien om de hype goed te praten. Daarnaast is de game al sinds 2009 aangekondigd en dan is dit toch wel wat magertjes.

    Uncharted 4 zag er uitstekend uit, alleen was het verre van een verassing dat Sony er mee zou gaan afsluiten. De game is al lang en breed aangekondigd en gameplay beelden zijn al getoond. Het autorijden was mij iets te lineair en scripted om super enthousiast over te zijn. Dat het er echt geweldig uitziet en misschien wel de mooiste game tot nu toe is erken ik absoluut.

    Final Fantasy 7 mag dan ook aangekondigd zijn, het is en blijft een remake en daar ben ik principieel niet enthousiast over. Ik zie liever een niewe IP.
    πŸ˜‰