GamersNET RADIO: Aflevering 274 – After E3 chaos met Daniël en Tom!


De beurs der beurzen is gesloten. De E3 van 2015 is afgerond. Voor het GamersNET Thuisfront, onder leiding van Tom en Daniël is het dus de hoogste tijd om alle onthulling op een rijtje te zetten en de bevindingen van de redactie te delen met onze trouwe luisteraars!

Naast onze oude, vertrouwde technische mankementen is uiteraard ook huiszanger Hans Otjes van de partij met een hit van weleer. Daarnaast nemen Daniël en Tom (iets te) veel tijd vrij om je bij te praten over alle E3-gekte en meer!


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 uur op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en dragen bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 274 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    Mr_Cranck's avatar

    waarschijnlijk een van de weinige daar naar bo3 uitkijkt 😉

  2.   
    mattioza's avatar

    De show is wel enorm gegroeid, een paar maanden geleden keken alleen de moeder van Peter en ik naar GNR en nu zijn er al honderden die het elke week terug kijken/luisteren. 😀