GN Lunchtip: Modern Warfare 3 met de bezoekers van GamersNET


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het is geen geheim dat GamersNET een zeer hechte community heeft die elkaar niet enkel spreekt op de site. Regelmatig worden er toffe wedstrijdjes georganiseerd en twee weken geleden ontmoetten enkele trouwe bezoekers elkaar in Modern Warfare 3. UncreatedKoen maakte een vette samenvatting van deze epische wedstrijd, natuurlijk onder begeleiding van huiszanger Hans Otjes.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Breng een bezoekje aan Vice City in GTA 5.

Eet smakelijk!

  1.   
    420blazeit's avatar

    Sick quickscopes m8

  2.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    xboxcrew! was awesome guys!

  3.   
    Sa.'s avatar

    Awesome! @420BlazeIt, as always ๐Ÿ˜‰

  4.   
    Kamelot2's avatar

    Hahaha echt geniaal gemaakt. Nummer er ook bij super gewoon! ๐Ÿ˜€

  5.   
    UncreatedKoen's avatar

    Allereerst wil ik natuurlijk sdfl, sebastiaanwwe, basman01 en Lennart bedanken voor het mee doen hieraan! Het was een toffe avond en heeft veel edit werk gekost maar was het waard. Dit was puur mijn project om voor de vakantie iets leuks te maken en iets terug te doen voor GamersNET! Daarom heb ik ook een GTA Compilatie gemaakt van 2 dagen terug.

    https://www.youtube.com/watch?v=syNF3CRGS_Q

    Ten tweede als meer mensen willen dat ik hiermee door ga (als ik 4 juli terug kom van vakantie) laat het hieronder weten! Ik vind het leuk om te doen en heb veel plezier met de xbox crew en natuurlijk mogen er altijd mensen vragen of ze mee mogen doen! ๐Ÿ™‚

    Hoop dat jullie de video leuk vinden en tot snel weer als ik terug ben!

    P.s. vergeet niet om op sdfl te stemmen voor members van de maand!

  6.   
    UncreatedKoen's avatar

    420blazeit schreef, "Sick quickscopes m8"

    Mee eens! Zitten er mooie quickscopes tussen. Oa ook die van sdfl 2 kills 1 shot

  7.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Netjes gemaakt!

  8.   
    blackname's avatar

    Mooi gemaakt koen!

  9.   
    steuffie's avatar

    Hahaha awesome liedje