Heavy Rain en Beyond: Two Souls komen samen naar PlayStation 4

Er gingen al langer geruchten dat Beyond: Two Souls mogelijk naar de PlayStation 4 zou komen, maar tijdens Sony’s persconferentie op de E3 bleef het angstvallig stil rondom deze game. Nu heeft Sony echter toch nieuws rondom Beyond: Two Souls te melden, want de game komt samen met Heavy Rain naar de PlayStation 4. Beide games van ontwikkelaar Quantic Dream zullen digitaal los verkrijgbaar zijn. Wil je zowel Heavy Rain als Beyond: Two Souls voor de PlayStation 4 aanschaffen kan je een bundel van beide titels zowel fysiek als digitaal aanschaffen.

Bij de onthulling van dit nieuws wordt ook duidelijk waarom Sony dit niet op zijn persconferentie heeft onthuld. De PlayStation 4-versies van Heavy Rain en Beyond: Two Souls verschijnen namelijk enkel in Europa en de overige PAL-gebieden. Quantic Dream laat weten dat we binnenkort meer nieuws over Heavy Rain en Beyond: Two Souls voor de PlayStation 4 kunnen verwachten.

  1.   
    thijsknvb's avatar

    WOW ! Bruut. Dit had Sony gewoon op de persconferentie moeten laten zien.

  2.   
    G-6's avatar

    Is allemaal leuk & aardig, maar ik wil liever weten wat hun nieuwe game word.

  3.   
    Flapjack's avatar

    wat is dit toch voor slechte trend. games die current gen nog goed verkopen porten naar next gen??? kom op, doe is orchieneel

  4.   
    DaxPg's avatar

    Flapjack schreef, "wat is dit toch voor slechte trend. games die current gen nog goed verkopen porten naar next gen??? kom op, doe is orchieneel"

    Ik vind het eigenlijk wel prima. De games zien er vaak net wat mooier uit en zo kan ik makkelijker mijn PS3 ooit nog eens verkopen. Als ik het aan kan hem weg te doen dan.

  5.   
    jelte23's avatar

    playstation 4 en xbox one krijgen veel nieuwe games. maar toch komen er veek te veel remastered games dus dat ze een game opnieuw wird uitgebracht kunnen studios niet beter op nieuwe games richten

  6.   
    soldierarjan's avatar

    Heavy rain vond ik een erg leuke game en voor beyond: two souls nooit tijd voor gehad meer om die op ps3 te spelen dan maar op ps4.

  7.   
    Flapjack's avatar

    DaxPg schreef, "

    ”Flapjack” schreef, "wat is dit toch voor slechte trend. games die current gen nog goed verkopen porten naar next gen??? kom op, doe is orchieneel"

    Ik vind het eigenlijk wel prima. De games zien er vaak net wat mooier uit en zo kan ik makkelijker mijn PS3 ooit nog eens verkopen. Als ik het aan kan hem weg te doen dan.
    "

    die gedachte houdt die trend dus in stand en houdt de developers tegen om the ontwikkelen, dit gebeurt dus wanneer gaming niet meer om gaming gaat maar alleen nog om geld (bij gamer en uitgever)