Mod maakt tien andere karakters speelbaar in Batman: Arkham Knight

Ja, je leest het goed: ondanks de problematische release van Batman: Arkham Knight op de pc, is er een mod verschenen die tien nieuwe speelbare karakters toevoegt aan de game. Hun volledige arsenaal aan aanvallen staat tot je beschikking als je de mod installeert.

Het gaat om een experimentele mod, dus het is verstandig om eerst een backup te maken van je game. Ook is het verstandig om je virusscanner naar de bestanden te laten kijken. Wie is immers de malware in twee populaire GTA5-mods vergeten?

Op YouTube is een filmpje verschenen met installatie-instructies en een demonstratie. Bekijk dit filmpje hieronder.

  1.   
    djonnieboy97's avatar

    het lijkt me zo gaaf om als the joker te kunnen spelen

  2.   
    Sa.'s avatar

    @djonnieboy97, dan moet je de PS3 versie van Batman Arkham Asylum halen, daar was hij speelbaar ๐Ÿ˜‰

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Gaat dit weer een typisch gevalletje worden van: DLC die al op je computer staat?

  4.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Leuk om te hebben als je een van die 5 mensen bent waarbij het spel werkt ๐Ÿ˜› . Zou wel idd goed kunnen dat die characters bij on-disc DLC horen, waar ik geen fan van ben

  5.   
    MikeGevers's avatar

    Ikspeelnooitpokemon schreef, "Leuk om te hebben als je een van die 5 mensen bent waarbij het spel werkt ๐Ÿ˜› . Zou wel idd goed kunnen dat die characters bij on-disc DLC horen, waar ik geen fan van ben"

    Bij de installatie-instructies staat wel iets van: “Add in DLC-folder” of iets dergelijks, dus waarschijnlijk gaat het inderdaad om unlocked on-disk DLC. Maar de daadwerkelijke DLC voegt waarschijnlijk ook echt content (missies, verhaallijnen, etc.) toe, en niet alleen speelbare karakters. Dat de modders die nog niet gekraakt hebben, wijst er mogelijk op dat die andere content niet on-disk is. Het kan zijn dat RockSteady ervoor heeft gekozen om speelbare karakters als on-disk DLC te implementeren, om zo “voorwerk” te besparen voor story-DLC.