Ontwikkelaars BioShock komen met horrorgame Perception

Probeer je eens voor te stellen dat je een blinde, tijdreizende vrouw bent, die ziet door middel van echolocatie. Moeilijk voor te stellen? Het is namelijk toch echt het hoofdpersonage van Perception, een horrorgame van de ontwikkelaars van BioShock.

Met een doel van 150.000 dollar en een gehaalde opbrengst van 168.041 dollar is het doel dus ruimschoots gehaald. Hoewel de Kickstarter is afgelopen, is het mogelijk om via de site van ontwikkelaar The Deep End Games door te blijven doneren. Wanneer men namelijk 340.000 dollar ophaalt, zal de game ook te spelen zijn met virtual reality, en wanneer er 350.000 dollar wordt gedoneerd zal de game ook op de Xbox One en PlayStation 4 verschijnen. De game is momenteel namelijk alleen in ontwikkeling voor de pc, en zal in juni 2016 moeten verschijnen.

De onderstaande trailer laat gameplay-beelden zien van de game. Ook zijn er een tweetal trailers verschenen van Mode 7, waarin je de game met een retro tintje speelt, en Silent Night Mode, waar het hoofdpersonage alleen de zinnen zegt die noodzakelijk zijn voor het verhaal.

  1.   
    LennartvA's avatar

    Dat de game bestaat misschien wel, maar men heeft onlangs pas de doelstelling op Kickstarter gehaald! 🙂

  2.   
    Bram_M99's avatar

    Ben heel erg benieuwd, het klinkt in ieder geval anders dan de horrorgames die momenteel op de markt zijn.