Sony laat eindelijk The Last Guardian zien

Het is zover. Het duurde lang, heel lang. Maar tijdens de persconferentie van Sony op de E3 knalden de Japanse gigant er direct een gameplay trailer van The Last Guardian. Een game die al menig E3 geleden is aangekondigd voor de PlayStation 3 en waar daarna niets meer van gehoord werd.

Tot vandaag. De trailer ziet er schitterend uit en laat de specifieke stijl van Team ICO zien. Over het verhaal is nog weinig bekend maar de game ziet eruit als een verhalende game waar jij je als hoofd persoon bind met een soort gevederde draak met te kleine vleugeltjes.

De gameplay trailer zal binnenkort ook te zien zijn op GamersNET!

  1.   
    Kamelot2's avatar

    Verbluffend! Ik ben super benieuwd waar het uiteindelijk over gaat 😀

  2.   
    Neolite's avatar

    Trailer viel behoorlijk tegen. Van een game die zo lang in ontwikkeling is verwacht je weg geblazen te worden en dat was overduidelijk niet het geval. Jammer en een gemiste kans.

  3.   
    Kamelot2's avatar

    Ik heb er nog nooit over gehoord dus dat scheelt misschien ook wel weer.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    Verbaasde me dat de game toch nog echt bestond, had verwacjt dat gecanceld was.

  5.   
    Leukste's avatar

    We kennen allemaal nog Duke Nukem. Zo slecht was dit naar mijn mening niet. Het was wel een ontzettende verrassing.

  6.   
    Papachico's avatar

    Neolite schreef, "Trailer viel behoorlijk tegen. Van een game die zo lang in ontwikkeling is verwacht je weg geblazen te worden en dat was overduidelijk niet het geval. Jammer en een gemiste kans."

    Nee, jullie dachten dat deze shit de heilige graal zou zijn. Ik snapte er al niks van, aangezien ik totaal niet was overtuigd.