Super Mario Maker wordt geleverd met 100 levels

Super Mario Maker staat je toe om jouw eigen Mario-levels te tekenen en deze vervolgens te delen met je vrienden. Heb je geen idee hoe je moet beginnen? Check dan de 100 vooraf gemaakte levels om inspiratie op te doen.

Ter vergelijking: de eerste Super Mario-game bevatte 32 levels, dus zelfs wanneer je geen zin hebt om zelf te knutselen houdt Super Mario Maker je wel even zoet. Bovendien kun je levels van de community downloaden, waardoor de game in feite oneindig speelbaar is. Het is maar goed dat je deze besnorde loodgieter nooit zat kunt worden…

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Hoe ironische is het wel niet van Nintendo om een game te ontwikkelen waarin je zelf Mario levels kunt maken, en bovendien het belangrijkste het met je vrienden kunt delen en het te laten zien.

    Maar o wee als je je Super Mario Maker lvl’s wilt delen met de rest van de wereld, en het door op YouTube te zetten word de content meteen geblokkeerd door Nintendo, omdat hun de rechten hebben op elke Nintendo game.

    ROFLLLLLLLLLLLL x’D

  2.   
    GrijzeVos's avatar

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "Hoe ironische is het wel niet van Nintendo om een game te ontwikkeld waarin je zelf Mario levels kunt maken en bovendien het belangrijkste het met je vrienden kunt delen en het te laten zien.
    Maar o wee als je je Super Mario Maker lvl’s wilt delen met de rest van de wereld door het op YouTube te zetten word de content meteen geblokkeerd door Nintendo omdat hun de rechten hebben op elke Nintendo game.
    ROFLLLLLLLLLLLL x’D "

    Tja Youtube, Twitch, online, dat kent Nintendo niet joh.

  3.   
    Valent!jn's avatar

    GrijzeVos schreef, "Tja Youtube, Twitch, online, dat kent Nintendo niet joh. "

    Dat klopt niet helemaal. Bij die Nintendo E3 Direct van laatst, die speciaal aan Super Smash Bros. gewijd was, werd bekendgemaakt dat Nintendo zich toch weer ging wagen aan YouTube door het mogelijk te maken om je replays daar gemakkelijk te plaatsen. Ook video’s van Mario Kart 8 kun je vrij gemakkelijk op YouTube plaatsen. Absurd alleen dat zij zich bij Super Mario Maker daar (nog) niet aan willen wagen, ja. 😆