Ubisoft verrast met South Park: The Fractured But Whole

South Park: The Stick of Truth kon de waardering van heel veel gamers wegdragen. De bizarre, op South Park-gebaseerde RPG, bracht een lach op (de meeste) gezichten en Ubisoft doet hen en iedereen een plezier door South Park: The Fractured But Whole aan te kondigen. De verrassing was groot omdat de South Park-mannen eerder aankondigden om nooit weer een game te maken.

Zoals vaker in de industrie berustte dit op leugens en Matt Stone en Trey Parker betraden persoonlijk het E3-podium om een toelichting te geven. De heren werken samen met Ubisoft San Fransisco om een tweede South Park-RPG te ontwikkelen die wederom draait om de ‘new kid’. Deze keer niet in een fantasty setting maar in een South Park dat in de ban is van superhelden. Deze keer werk je daarom samen met Mysterion, Toolshed, Human Kite, Mosquito en Mint Berry Crunch. Er is nog geen releasedatum, maar je kan al wel pre-orderen.

Bereid je voor op veel maffe actie en gore grappen.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Sooo MUCH winn! 😥

    IK ben echt blij, en inderdaad deze zag ik NIET aankomen! 8)

  2.   
    Felis_Rufus's avatar

    Ik ook niet. Deze wil ik keihard…spelen.

  3.   
    Hitman047's avatar

    Geen Obsidian Entertainment. 🙁

  4.   
    Lazar93's avatar

    kijk hier wel heel erg naar uit! 8)

  5.   
    I Juggy I's avatar

    Geniaal!

  6.   
    Ralph P Scene's avatar

    whutt! deze zag ik niet aankomen!

  7.   
    TheNerdNL's avatar

    hoopelijk is hij net zo goed al de eerste kwa verhaal. geniaale game dit

  8.   
    daantje20's avatar

    super awesome. deze zag ik inderdaad niet aankomen. maar als hij net zo goed wordt als de stick of truth, dan MOET ik hem spelen. de stick of truth staat nu op 46uur van de stick of truth. dus dat wordt wat!