Bèta World of Warships vanaf nu voor iedereen toegankelijk

Nadat het succesverhaal van Wargaming.net startte met World of Tanks, breidde de ontwikkelaar uit Wit-Rusland het universum vervolgens uit met World of Warplanes. Ondertussen is de derde installatie uit deze reeks ook al weer geruime tijd in ontwikkeling: World of Warships.

Nadat de gesloten bèta van World of Warships de afgelopen maanden al te spelen was voor een select aantal uitverkorenen, is de bèta nu voor iedereen toegankelijk. Momenteel zijn er meer dan 80 Amerikaanse en Japanse oorlogsschepen beschikbaar, terwijl dit in een later stadium nog uitgebreid zal worden met schepen van de Sovjets en het Verenigd Koninkrijk. In de gevechten, met 12 vs. 12 of tegen de CPU, heb je de keuze uit slagschepen, torpedojagers, vliegdekschepen en kruisers.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met World of Warships? Neem dan een kijkje op de website van Wargaming.net om de game gratis te downloaden.

  1.   
    nivlem's avatar

    eindelijk 😀 , lijkt me wel leuk om te spelen

  2.   
    Basman01's avatar

    nice. inderdaad eindelijk 8)

  3.   
    Kamelot2's avatar

    Super vet spel. Heb nu mijn tier 7:) Nog paar te gaan!

  4.   
    soldierarjan's avatar

    Is weer proberen dan world of tanks heeft me ook lange tijd weten te boeien.

  5.   
    petiertje's avatar

    Het is een leuk spel, alleen de HE munitie is nogal irritant (staat steeds in de fik). verder is het heel anders spelen dan WoT, iets minder snel maar zeker niet minder spannend en actief. Eigenlijk ben je, vanaf dat de eerste schepen gespot worden (zorg dat jij dat niet bent, behalve in een destroyer), continu in gevecht. Het proberen waard.

  6.   
    jkampmeijer's avatar

    Kijk er al tijden naar uit.
    Veel plezier World of Tanks gespeeeld, en nog soms.
    World of Warplanes was niks voor mij, nu deze proberen. 8)