GamersNET RADIO: Aflevering 276 – Peter en Tom met tal van nieuws en veel bellers!


De mussen vallen van het dak, maar Tom en Peter zitten onder de hemelse airco van GNHQ. In die serene koelte presenteren de heren een kersverse aflevering van GamersNET RADIO! Hoor over al het game-nieuws, plus meer ongein in deze altijd gemoedelijke radioshow!

De heren bespreken Call of Duty: Black Ops III, de nieuwe game van de makers van BioShock en het continue succes van de PlayStation 4 in Europa. Uiteraard is er weer ruimte voor een klassieke Hans Otjes en nemen Tom en Peter de tijd om een lekker veel bellers te beantwoorden! Het is een bomvolle show die zijn weerga niet kent, al komen sommige grapjes van Peter niet altijd even sterk aan.


GamersNET RADIO is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is later terug te zien en op YouTube en te beluisteren via iTunes!

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

[radio]Luister hier naar aflevering 276 van GamersNET RADIO![/radio]

  1.   
    StroopKonijn's avatar

    GNR is Geweldig!

  2.   
    Leukste's avatar

    Lekker op het gemak GNR terugkijken. Het weekend is weer lekker begonnen. 8)

  3.   
    Petor's avatar

    Jij bent ook geweldig! Welkom op GN! 🙂

  4.   
    StroopKonijn's avatar

    OMFG, een shoutout van de Eindbaas ;P

  5.   
    StroopKonijn's avatar

    peter, zou het evt ook mogelijk zijn dat er een notificatie feature in de app komt, veel werk i know maar handig om op de hoogte te blijven

  6.   
    RikZonderC's avatar

    Het babbelen was weer leuk hoor.

  7.   
    AllardK's avatar

    Ik was die geak met de stemvervormer sorry had ik perongeluk nog aan staan 😆