Geweldloze avonturengame Submerged verschijnt volgende week

De geweldloze avonturengame Submerged verschijnt volgende week voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De pc- en PS4-versie is vanaf 4 augustus beschikbaar en vanaf 7 augustus kunnen gamers met een Xbox One aan de slag met Submerged.

Submerged is ontwikkeld door Uppercut Games, een studio met voormalige ontwikkelaars van 2K Games. De game lijkt wel wat weg te hebben van titels als ICO en Beyond Good and Evil. Het verhaal van Submerged speelt zich af in een overstroomde stad, waar Miku en haar gewonde broer Taku zijn aangemeerd per boot. Miku moet een veilige plaats vinden voor haar broer om uit te rusten, terwijl ze ook op zoek moet naar voorraden om te overleven. Gedurende haar avontuur ontdekt Miku hoe de stad is overstroomd en waarom de enige inwoners misvormde versies zijn van zeedieren.

Het bijzondere aan de game is dat er geen sprake is van geweld en dat je ook niet dood kunt gaan tijdens het spelen. Alles draait om verkennen van omgevingen, het verzamelen van de juiste spullen en ontdekken wat er allemaal gebeurd is.

Meer Submerged

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren