Liefdesrelatie met companion mogelijk in Fallout 4

In Fallout 4 is het wederom mogelijk om companions aan jouw zijde te scharen. Zij zullen je helpen tijdens je ontdekkingsreizen en bijstaan in het heetst van de strijd. In de eerste gameplay-video zagen we reeds de trouwe viervoeter Dog, maar het is ook mogelijk om companions van vlees en bloed tegen het lijf te lopen.

Nadat je samen allerlei spannende avonturen hebt beleefd en elkaar op je meest kwetsbare momenten hebt gezien, is het niet ondenkbaar dat er een meer-dan-vriendschappelijke relatie ontstaat. In Fallout 4 geeft Bethesda ons de mogelijkheid om deze romantische gevoelens tot uiting te laten komen!

Tijdens de QuakeCon meldde Bethesda dat Fallout 4 maar liefst 12 companions bevat. Hoewel je deze strikt als strijdmaten kunt blijven beschouwen, is het ook mogelijk om een liefdesrelatie met ze aan te gaan. Het geslacht maakt hierbij niet uit, zoals we van BioWare gewend zijn.

Wij vragen ons nu af: wordt Dog ook gerekend tot deze 12 companions? Zo ja, dan gaan we bij onze plaatselijke dierenwinkel alvast shoppen voor leuke jurkjes.

  1.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Dus honden zijn niet van vlees en bloed?

  2.   
    xizaaR's avatar

    Had gelezen dat both de robot en de dog ook meetelde tot de 12 companions.

  3.   
    Ralph P Scene's avatar

    Ligt aan mij of stuurt die link me naar dumpert..

  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Game’s Hunter schreef, "Ligt aan mij of stuurt die link me naar dumpert.."

    Hahahahahahaha inderdaad.