Mount & Blade: Viking Conquest krijgt gigantische gratis update

Vorig jaar kwam de Viking Conquest DLC uit voor Mount & Blade: Warband en voegde een singleplayer campaign toe aan de game. Nu is er een gratis update uitgekomen voor die DLC, genaamd Viking Conquest Reforged Edition. Die voegt onder andere een nieuw verhaal toe: The Last Tuatha De Danann. Dat speelt zich af in Ierland.

Er worden ook nieuwe features toegevoegd: Berserker-troepen die sterk en onvoorspelbaar zijn, een hond als companion en nog veel meer. Op de website van uitgever TaleWorlds is de volledige lijst te lezen. Volgens de uitgever gaat het hier om een “monumentale update”.

Verder werd bekend dat de Mount & Blade-franchise ruim zes miljoen keer over de toonbank is gegaan. Het volgende deel is al een tijdje in productie en op Gamescom zal die game speelbaar zijn voor de pers. Ook zal er op diezelfde beurs meer informatie worden gegeven. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

  1.   
    Moon-Hero's avatar

    Nice!

  2.   
    vladimirr's avatar

    en het spel is wel 2 euro duurder geworden -_-

  3.   
    MikeGevers's avatar

    vladimirr schreef, "en het spel is wel 2 euro duurder geworden -_-"

    Gewoon wachten op een Steam-sale, want meestal is M&B dan wel met minstens 80% korting te koop 😉

  4.   
    420blazeit's avatar

    Mount & Blade 2 Bannerlord Kreygasm

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    Viking Conquest heb ik opgepikt bij de meest recente Steam Summer Sale, maar was er redelijk snel op uitgekeken. Betwijfel dan ook of deze grote update (waarvoor hulde) mij nog weet te overtuigen om nog verder te spelen. Ben veel benieuwder naar M&B2: Bannerlord. 🙂