Officiële Fallout 4 Game Guide telt straks 400 pagina’s

Heb je misschien je kans gemist om de Fallout 4 Pip-Boy Edition te bestellen? Of wil je sowieso alle extra’s rondom de game in huis halen? Goed nieuws! Bethesda werkt samen met Prima Games aan een officiële Game Guide van maar liefst 400 pagina’s

De Vault Dweller’s Survival Guide, zoals de speciale gamehandleiding gaat heten, bevat onder andere gedetailleerde kaarten, walkthroughs, informatie over alle perks, armor, wapens, items, vijanden, crafting en nog veel meer informatie om je te helpen overleven in de post-nucleaire wereld. Het boekwerk is van hetzelfde team dat eerder al de Game Guide voor Skyrim maakte. Je krijgt bij aanschaf van één van de gidsen ook toegang tot de eGuide, een mobiele app met allerhande actuele content voor een echte second screen-ervaring. Als je geen gids wilt maar wel deze eGuide, dan kost dat 9,99 dollar.


De Fallout 4: Vault Dweller’s Survival Guide verschijnt net als de game op 10 november. Het boekwerk verschijnt naast de eGuide in 2 varianten: als paperback (33,99 euro) en als speciale hardcover Collector’s Edition (45,99 euro). De Collector’s Edition bevat ook nog extra content, die niet te vinden zal zijn in de gewone paperback. De oplage van de hardcover Collector’s Edition is beperkt en er komt geen tweede druk, dus je weet wat je te doen staat.

  1.   
    Basman01's avatar

    damn. achja mn ouders zeggen wel is dat ik wat meer moet gaan lezen 😉

  2.   
    Thijs.'s avatar

    belachelijk duur. binnen 3 weken kan je toch alles online vinden