PlayStation 4 verkoopt drie miljoen exemplaren in eerste kwartaal

Sony Computer Entertainment heeft de verkoopcijfers van de PlayStation 4 over het eerste kwartaal van het nieuwe fiscale jaar uit de doeken gedaan en de console heeft in drie maanden tijd drie miljoen exemplaren verkocht. Dit is een stijging van 12,1 procent ten opzichte van de dezelfde periode vorig jaar, de maanden april tot en met juni.

The rise is mostly due to the strong performance of PlayStation 4, which shipped 3 million units during the quarter for a total of 25.3 million units life to date.
De PlayStation 4 staat inmiddels op 25,3 miljoen verkochte exemplaren en door deze goede verkoopcijfers blijft de verkoop van de PlayStation 3 dalen. Tevens blijft software voor de PlayStation 4 het goed doen met een stijging en Sony schat dat de console zelf het komende jaar 16,5 miljoen keer zal verkopen. Vorig jaar stond dit aantal op 16 miljoen.

  1.   
    Kardinalus's avatar

    Hier heb ik dus aan bijgedragen 😆

  2.   
    SonyBoy's avatar

    En zo hoort het natuurlijk ook

  3.   
    soldierarjan's avatar

    Dat zijn flinke aantallen die ze verkopen.

  4.   
    Danielle.k's avatar

    En dat voor een console *This is for the Remakes* 😉

  5.   
    PaNNa's avatar

    Sony doet het goed met de verkoop van de PS4

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Netjes ze doen het goed ben er ook eg blij mee met mijn ps4, heb geen Xbox nodig erbij gehad en dan had die stil gedaan aangezien er bijna geen spel op is wat ik wil spelen :p

  7.   
    Jacco538's avatar

    Inc mijn bedrage. Naar jaren Xbox gehad te hebben overgestapt naar de PS4. Tot nu toe 0,0 spijt van gehad.