Collector’s Edition van Rise of the Tomb Raider aangekondigd

Uitgever Square Enix heeft de Collector’s Edition onthuld voor de Xbox One-versie van Rise of the Tomb Raider. Vooralsnog zal de editie exclusief via de Square Enix e-Store verkrijgbaar zijn, wat betekent dat deze op moment van schrijven alleen in Noord Amerika te bestellen is. Of de editie later ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn, is nog niet bekend.

In de Collector’s Edition treffen we uiteraard een retail-kopie van de game aan, evenals een mooie steelcase. Andere extra fysieke content bestaat uit een replica van Lara’s Jade ketting (haar allereerste archeologische vondst ooit) en een reisgids. Waar de meeste Tomb Raiders onder ons de Collector’s Edition daadwerkelijk voor aan zullen schaffen, is uiteraard het 30 centimeter grote standbeeldje van Lara Croft zelf, staande op een ijsberg. Aan deze exclusieve editie hangt een prijskaartje van 149,99 dollar.

Rise of the Tomb Raider is bij ons in Nederland vanaf 13 november verkrijgbaar. De pc-versie zal begin volgend jaar zijn weg naar de winkels vinden, alsmede de PlayStation 4-versie aan het einde van volgend jaar.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Leukste's avatar

    Je kunt hem op de website van Square Enix ook al pre-orderen voor Europa voor €139,99.

  2.   
    gamepower's avatar

    Leukste schreef, "Je kunt hem op de website van Square Enix ook al pre-orderen voor Europa voor €139,99."

    dank je voor de tip… wel een vette Edition …. de prijs valt nog in de rede 😉

  3.   
    Mjolnir's avatar

    Ziet er tof uit, die doos ook 8)

  4.   
    Alias's avatar

    Ziet er mooi uit, wou eigenlijk wachten op de pc versie ervan maar op de sit evan Square Enix is deze editie daarvoor niet te bestellen. Wacht nog een paar dagen af anders speel ik deze game gewoon op m’n Xbox One 😆