GN Lunchtip: Er komt geen einde aan dit auto-ongeluk in GTA 5


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

De gemiddelde GTA-speler neemt het allemaal niet zo nauw met de verkeersregels in Grand Theft Auto 5 en dus zal je dan ook regelmatig een aanrijding of ongeluk veroorzaken. Zo dramatisch als het auto-ongeluk in de onderstaande video zal je het echter niet snel maken!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Christiano Ronaldo in Los Santos

Eet smakelijk!

  1.   
    D_Dog's avatar

    lol wat een chaos 😆

  2.   
    kmjansen's avatar

    volgens mij is hier wel een mod gebruikt want de autos vatten wel heel snel vlam en ontploffen ook redelijk snel, zover ik weet was dit normaal niet zo, toch leuk om te zien

  3.   
    DeAdSeYe's avatar

    Zoveel doden en de gene die het heeft veroorzaakt (de motorrijder) stond erbij en keek erna! 😆

  4.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Het houdt niet op, niet vanzelf.