Ontbrekende codes bij Collector’s Edition van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain

Er zijn nogal wat problemen met de Collector’s Edition van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Eerder werd de Xbox One-versie van deze bundel al gecanceld in de Benelux en nu blijkt dat de PlayStation 4-versie incompleet is. Er ontbreken namelijk DLC-codes die wel in de doos horen te zitten!

Het gaat hier om de Day One DLC en de exclusieve Collector’s Edition-content. Konami heeft via Facebook laten weten op de hoogte te zijn van het probleem en belooft alle bezitters dat zij de codes alsnog via de e-mail zullen ontvangen:

Please be aware, the PS4 Collector’s Edition of Metal Gear Solid V: The Phantom Pain code for DLC was not included within the physical package during manufacturing. This issue does not affect the Day One Edition product or any other platforms.

All customers who purchase the PS4 Collector’s Edition through the following retailers will automatically receive the DLC codes at the time of purchase on receipt or via email: Amazon, Best Buy, GameStop, Target, Toys R Us, Walmart, EB Games, Game Planet.

Heb je van jouw winkel geen code ontvangen, dan kun je contact opnemen met Konami’s klantenservice.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dus het gaat om de CE en niet de Day-One Editie.

    Gelukkig, ga de game dadelijk ophalen dus duimen dat alles in mijn Day One Editie alles in zit.
    Maar het is toch te erg voor worden hoe alles is gegaan en verlopen (en nog steeds) rondom deze game!

    Het is beetje een puinhoop dat Konami heeft achtergelaten. 🙄

  2.   
    TinusGN's avatar

    Dit is wat er van komt als je stress gaat leggen op de game uitgever dan willen ze het snel uitbrengen en dan is t meestal vercrackt

  3.   
    PaNNa's avatar

    Ik ben van mening dat je het beter een dagje later kan uitbrengen dat alles tiptop in orde is, ipv een dag te vroeg uitbrengen een dan dingen vergeten. Dit zou ik toch zelf niet graag tegenkomen/

  4.   
    fdennis's avatar

    Ik was ook al de sjaak toen ik de collectors editie gisteren kreeg. Codes waren er wel maar werkten niet.