Pc-versie Assassin’s Creed: Syndicate verschijnt vier weken later

Eerder meldde Ubisoft al dat de pc-versie van Assassin’s Creed: Syndicate later zal verschijnen. Nu blijkt dat het geduld van pc-gamers maar liefst vier weken op de proef gesteld gaat worden.

Ontwikkelaar Ubisoft Kiev laat weten dat de pc-versie moet gaan draaien op een 1080p-resolutie met een framerate van 30 fps. Production manager Sam Kovalev benadrukt dat het uitstel nodig is om een “stabiele, geoptimaliseerde” game op de releasedag te kunnen garanderen:

We have introduced several new improvements to our production pipeline and validation process, which allowed us to focus on polishing, stabilizing and optimizing the PC version very early on in the project. This has been one of the top priorities for the production team this year. The additional four weeks are for us to really bear down and finalize all of the polish and optimization, to make sure the game and all of its systems are stable when it launches, so it runs smoothly for all players starting on day one.
Hoewel Ubisoft zich focust op 1080p en 30 fps, zal de ontwikkelaar geen locks op de framerate en resolutie zetten. De pc-versie van Assassin’s Creed: Syndicate verschijnt op 19 november.

  1.   
    3333/3333's avatar

    Ontwikkelaar Ubisoft Kiev laat weten dat de pc-versie moet gaan draaien op een 1080p-resolutie met een framerate van 30 fps.

    *facepalm*

  2.   
    Downzilla's avatar

    Je ogen kunnen toch niet meer dan 24 fps zien

  3.   
    Alias's avatar

    Downzilla schreef, "Je ogen kunnen toch niet meer dan 24 fps zien"

    En toch als ik aan het gamen ben op mijn pc merk ik een groot verschil tussen 30fps, 60fps en 144fps op mijn 144Hz scherm.

  4.   
    Mjolnir's avatar

    Downzilla schreef, "Je ogen kunnen toch niet meer dan 24 fps zien"

    Klopt, wat dat betreft lijkt het wat onzin en in feite is dat ook zo. Het is meer dat de beelden vloeiender lopen, dus dat de onvermijdelijke framedrops minder opvallen

  5.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Snapt Ubi niet dat pc gamers meer willen dan 30fps of is dit gewoon een excuus omdat ze weer een waardeloze port gaan uitbrengen?

  6.   
    RikH's avatar

    was ook wel te verwachten van ubisoft

  7.   
    Alfa Warrior's avatar

    En dan draait hij vervolgens even goed als AC: Unity of Watch Dogs xD Haha! Zou dat niet een perfecte grap zijn van Ubisoft, zeggen dat je het uitstelt om er aan te werken en vervolgens heb je een monster-PC nodig om het spel op Low te kunnen spelen terwijl het grafisch amper vooruit is gegaan in vergelijking met eerdere spellen.

  8.   
    3333/3333's avatar

    Downzilla schreef, "Je ogen kunnen toch niet meer dan 24 fps zien"

    Ohja sorry, was ik vergeten. 😀

  9.   
    Puddingboom's avatar

    Downzilla schreef, "Je ogen kunnen toch niet meer dan 24 fps zien"

    http://i.imgur.com/xqPquqJ.jpg?1