Update voegt nieuwe spelmodus toe aan Verdun

In de officiële roadmap voor Verdun staat dat er nog vier grote updates aankomen, maar dat wil niet zeggen dat er in de tussentijd niets gebeurt. Zo is er vandaag een update verschenen die een nieuwe spelmodus toevoegt: Attrition. Daarin voeren twee vijandige teams letterlijk een uitputtingsslag, want beide kanten krijgen een aantal versterkingspunten toebedeeld. Wanneer er iemand neer wordt geschoten, verliest dat team een punt. Het doel is uiteraard om het puntenaantal van je tegenstander terug te brengen tot nul.

Maar dat is niet het enige dat de update toevoegt. Zo hebben de maps een nieuw likje verf gekregen, zodat je als speler meer in een potje wordt gezogen. Er is vooral veel aandacht besteed aan alledaagse spullen aan het front, zoals voedselrantsoenen en slaapplekken. Ook zijn er in de maps nu allerlei sporen van andere veldslagen te vinden, wat de ervaring stukken levendiger maakt.

Ten slotte zijn de nodige bugreparaties doorgevoerd. Zo is het systeem dat valsspelers opspoort en straft vernieuwd en is er een aantal grafische glitches verholpen. Op Steam is een lijst gepubliceerd met alle aanpassingen in de nieuwste update voor Verdun. Ontwikkelaar M2H raadt spelers aan om goed op te letten tijdens het spelen, want er zijn al wat teasers ingebouwd die verwijzen naar de grotere updates die komen gaan.

Het lijkt er dus sterk op dat Verdun zich de komende maanden nog behoorlijk zal ontwikkelen.

  1.   
    Ippon99's avatar

    concept is leuk. uitvoering nog niet

  2.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Attrition is dus gewoon een mooi woord voor team deathmatch? Ben wel benieuwd hoe het spel er nu uitziet, laatste keer dat ik het speelde was meer dan een jaar geleden. Vond het spel niet echt lekker werken, speel liever Red Orchestra 2