Xbox One Collector’s Edition Metal Gear Solid 5 geannuleerd

Via Twitter laat Bol.com weten dat de Collector’s Edition van Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain voor de Xbox One niet in de Benelux zal verschijnen. Gamers die de editie via de retailer gereserveerd hadden, ontvangen deze week nog een e-mail met meer informatie. De Collector’s Edition voor de PlayStation 4 zou wel gewoon moeten verschijnen, zo valt te lezen in een tweede Tweet.

Uitgever Konami geeft nog geen reden voor de annulering naar buiten gebracht. Wellicht dat we hier de komende dagen meer over leren. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ligt vanaf volgende week dinsdag in de winkel voor PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

  1.   
    Glenn Lambrix's avatar

    Wat een gedoe voor een game…

  2.   
    gamerfriend01's avatar

    Dit vind ik echt niet kunnen. Vijf dagen voor release gewoon zeggen de xbox one versie niet meer komt. Gelukkig was ik te laat met pre-orderen van deze versie anders zou ik echt teleurgesteld zijn.

  3.   
    King of Heroes's avatar

    Ik vraag me af wat de reden is… 😮

  4.   
    Mjolnir's avatar

    Beetje vreemd… Puur op basis van prognoses?

  5.   
    Noice!'s avatar

    WTF!?! Mijn PS4 versie is nu ook gecancelt zie ik net! Dit menen ze fucking niet! Gvd, ik als een gekje een Limited PS4, een Collector’s guide en CE bestellen, krijgen we dit! Dit kunnen ze de echte fans toch niet aandoen, nu moet ik hem gvd voor een hoop geld van eBay afhalen.

    Zijn jullie PS4 CE ook gecancelt?

  6.   
    GrijzeVos's avatar

    Klote Konami en Microsoft weer. Echt zwaar teleurgesteld in ze.