Yakuza 5 verschijnt hier inclusief alle DLC

Yakuza 5 werd vandaag op de PlayStation Blog onder de loep genoemen. Het meest interessante nieuwtje is dat de mensen die de PlayStation 3-titel aanschaffen alle DLC erbij krijgen. Japanners moesten destijds voor deze content betalen, maar wij kunnen dus gratis aan de slag met onder andere extra avonturen van protagonisten Kazuma Kiryu, Haruka Sawamura, Shun Akiyama, Taiga Saejima en Tatsuo Shinada.

Wanneer je de Yakuza 5 van een pre-order voorziet, zul je een statische achtergrond voor je console ontvangen. Dit Fulfiller of Dreams-thema bevat afbeeldingen van diverse figuren uit de game. Let wel: het is een statische afbeelding, dus hij beweegt niet. Het plaatje is hieronder te bekijken. Wanneer we Yakuza 5 precies kunnen verwachten is nog onbekend, maar hij moet nog voor het einde van dit jaar verschijnen.

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Wil deze serie eigenlijk nog een keer spelen. Heb het eerste deel heeeeel lang geleden op mijn ps2 gespeeld totdat ik tegen het einde aan vast kwam te zitten omdat ik te slecht was in het spel 😛