Club Nintendo neemt afscheid met herdenkingsmunt

Begin dit jaar maakte Nintendo bekend dat Club Nintendo sluit in september. Met dit beloningsprogramma kunnen spelers al sinds 2002 sparen voor toffe cadeaus.

Op 30 september trekt Nintendo definitief de stekker uit het beloningssysteem en daarom neemt het alvast op passende wijze afscheid. Sinds deze week kun je namelijk voor 2000 sterren een exclusieve herdenkingsmunt aanschaffen.

Op deze verzilverde munt is een zwaaiende Super Mario gedrukt met daarnaast het Japanse woord voor “bedankt”. De andere kant bevat het logo van Club Nintendo. De munt is enkel deze maand te verkrijgen en wordt daarna nooit meer uitgegeven. Een echt collector’s item dus!

  1.   
    Timmerito's avatar

    wil hem graag maar kom 500 sterren te kort. heb nog wel een amazon.com giftcard code van $5 dus als iemand wil ruilen stuur maar een pm!

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Ik heb maar even deze en het setje fire flower onderzetters gekocht om Club nintendo gedag te zeggen. Kwam bijna precies uit met sterren 🙂

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik weer niet eens hoeveel sterren ik heb niet veel volgens mij, ik zal vanavond maar eens kijken.

    edit:

    Ik heb er maar 50 😆

  4.   
    Leukste's avatar

    Ik heb nog 3200 sterren. Het is héél moeilijk kiezen nu. De Nintendo Sound Selection [Endings & Credits] is ook mooi voor 3000 sterren. 😥

    Edit: Ik zie de herdenkingsmunt niet meer in de catalogus. Dus dan wordt het de muziek cd’s of een paar onderzetters. Ik denk dan toch de muziek. 8)

  5.   
    Ralph P Scene's avatar

    @leukste hij staat er nog steeds tussen.