Populaire H1Z1-streamers vechten in live competitie voor ruim 100.000 dollar

Ben jij een fervent kijker van H1Z1-streams op Twitch? Dan kun je binnenkort pas echt uit je dak met het H1Z1 Invitational tijdens TwitchCon in San Fransisco. Op 26 september gaat daar live een groots Battle Royale-toernooi van start, waarbij tal van bekende streamers van H1Z1 het tegen elkaar opnemen. De prijzenpot van de H1Z1 Invitational staat op moment van schrijven al op ruim 116.000 dollar, dus ga er maar vanuit dat de live-persoonlijkheden hun uiterste best zullen doen om te overleven.

In de aanloop naar het evenement kunnen spelers van de game de Invitational Crate key kopen, waarmee ze unieke (streamer-gerelateerde) kleding en wapens kunnen verdienen. Het geld wat opgebracht wordt aan de hand van dit nieuwe kratje, wordt weer ingezet om de prijzenpot van de H1Z1 Invitational te spekken.


Inwoners van de Verenigde Staten kunnen ook nog meedoen aan een creativiteitswedstrijd waarbij vier toegangsbewijzen voor het toernooi gewonnen kunnen worden, maar helaas mogen wij niet meegenieten van die crea-bea privileges. Gelukkig is de bloederige eSports-competitie 26 september ook gewoon live te volgen via Twitch.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Battle royale vind ik zeker een toffe game mode maar vind dat ze zoiets voor charity moeten doen en niet het geld aan streamers geven

  2.   
    Puddingboom's avatar

    Thijs. schreef, "Battle royale vind ik zeker een toffe game mode maar vind dat ze zoiets voor charity moeten doen en niet het geld aan streamers geven"

    Helemaal mee eens, streamers verdienen al genoeg.

  3.   
    majesty2209's avatar

    Daybreak bewijst maar weer eens wat voor kutbedrijf het is.

    Belachelijk om een toernooi te organiseren terwijl hun game voor veel mensen niet eens fatsoenlijk speelbaar is en nog vol met bugs zit.

    Ondertussen is H1Z1 alleen nog Battle Royale en hebben ze iedereen weer voorgelogen over wat voor game H1Z1 zou worden.

    Maar hey koop lekker nog wat crates en keys mensen!