Releasedatum Uncharted 4 multiplayer beta onthuld

Begin dit jaar maakte Naughty Dog bekend dat Uncharted 4 uitgesteld is naar 2016, maar gelukkig betekent dat niet dat 2015 een Sully-loos jaar wordt. Dankzij de Nathan Drake Collection kunnen we volgende maand de eerste drie Uncharted-games in glorieus HD ervaren en als kers op de taart krijgen we in december alvast een voorproefje van Drake’s nieuwste avontuur!

Naughty Dog heeft namelijk bekendgemaakt dat de multiplayer beta van Uncharted 4 loopt van 4 tot 13 december. De beta is enkel beschikbaar voor bezitters van de Nathan Drake Collection en je hebt een PlayStation Plus-lidmaatschap nodig om eraan te kunnen deelnemen.

Tevens gaf Sony een nieuwe trailer vrij van Uncharted: The Nathan Drake Collection. Deze bundel ligt vanaf 7 oktober in de winkels.

  1.   
    Ryan2000's avatar

    Hier hebben jullie zeker geen 2000 keys van?? 😛

  2.   
    boogy0603's avatar

    Ja k wil ook dat jullie 2000 keus want k heb geen geld om deze game te PRE orderen terwijl deze game me favoriete game is, ik vind hem helemaal top staat op nummer 1 bij mij en ik heb nog is alle delen en k heb ze laatst allemaal uitgespeeld!

  3.   
    Bram_M99's avatar

    Geldt dit ook als je de game pre-ordered bij bijvoorbeeld Bol.com? Of moet het via de PlayStation store?

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”Bram_M99″ schreef, "Geldt dit ook als je de game pre-ordered bij bijvoorbeeld Bol.com? Of moet het via de PlayStation store?"

    Volgens mij moet dat niet uit maken gewoon the collection aan schaffen en plus abbo hebben.