Tom Clancy Humble Bundle geeft toegang tot Rainbow Six Siege multiplayer beta

De wisselende Humble Bundle staat altijd garant voor een mooi aanbod van goedkope games. Deze maand zijn een groot aantal shooters uit de Tom Clancy-serie voor een schijntje te scoren.

Voor een bedrag minimaal 1 dollar krijg je Uplay-codes voor Tom Clancy’s Rainbow Six, Rainbow Six 3 Gold, Rainbow Six: Vegas, Splinter Cell: Chaos Theory, Ghost Recon en toegang tot de pc beta van Rainbow Six Siege. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een goed doel te steunen met een hogere donatie. De goede doelen die je kunt steunen zijn Extra Life en Operation Supply Drop. Je kunt zelf kiezen hoeveel geld er wordt gedoneerd aan elk van de twee goede doelen.

Als je meer dan het gemiddelde bedrag doneert krijg je naast eerdergenoemde games ook Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2, Splinter Cell: Conviction Deluxe Edition en de originele Splinter Cell. Bij een bedrag van minimaal 10 dollar krijg je Splinter Cell: Blacklist en Ghost Recon: Future Soldier. Als je besluit om minimaal 75 dollar te doneren krijg je de pc-versie van Raindbow Six Siege, een Rainbow Six Siege-T-shirt en een kortingscode waarmee je drie Ubisoft-titels met 66% korting in de Humble Store kunt kopen.

Zoals gewoonlijk zullen de komende dagen meer games worden toegevoegd aan de Bundle. Als je van plan was om Rainbow Six Siege te pre-orderen, kun je er voor kiezen om dit te doen via Humble Bundle. Je krijgt dan een bijna complete Tom Clancy-collectie en steunt bovendien een goed doel!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren