Uncharted zou ook zonder Nathan Drake verder kunnen

Kan je het voorstellen: een Uncharted-game zonder Nathan Drake? Volgens diverse geruchten is Uncharted 4: A Thief’s End de laatste game uit de franchise, maar het lijkt ook een mogelijkheid te zijn dat de Uncharted-serie ooit nog verder zal gaan zonder hoofdpersoon Nathan Drake.

De schrijver van A Thief’s End, Josh Scherr, zette de deur alvast op een kier toen gevraagd werd of de serie zonder Nathan zou kunnen:

I don’t know. That’s a good question. I think one thing that’s been great about this series is that we have created this…I hate to use the word universe because Marvel’s been overusing it, but we’ve created this world where ancient civilisations remain undiscovered and lots of charismatic and unscrupulous treasure hunters exist to go and pursue these. I suppose you could tell a story in that world without Nathan Drake, but it’s…in some ways it’s a little bit hard to imagine.
Het woord ‘universum’ gebruikt Scherr dus liever niet, maar het geeft wel aan dat Uncharted-games inmiddels een bewezen concept zijn en wellicht dus ook met andere protagonisten mogelijk zijn.

Zie jij het gebeuren, een nieuwe Uncharted zonder Nathan Drake? Of is dat net zoiets als Tomb Raider zonder Lara Croft? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Downzilla's avatar

    mooi, ik vind drake echt een saai ongeloofwaardig karakter. Ik irriteer me altijd aan die stem.

  2.   
    Bosnegert's avatar

    @downzilla dat vind ik niet echt gepast. heb je je eigen stem weleens gehoord, dikke pikkentrekker. ook jouw hoofd doe eens normaal man

  3.   
    Petor's avatar

    Dude! Ga jij eens lekker naar Youtube! Daar passen dit soort comments perfect. Niet op GN

  4.   
    Streetfighter81's avatar

    Ik vind van niet want eigenlijk word het verhaal van drake vertelt en volg je zijn leven

  5.   
    Bosnegert's avatar

    @peter srry liet me ff gaan zit nog al. erg met het feit dat mijn hamster vanochtend is overleden

  6.   
    gamepower's avatar

    Bosnegert schreef, "@peter srry liet me ff gaan zit nog al. erg met het feit dat mijn hamster vanochtend is overleden"

    geen reden om mensen uit te schelden!!

    ontopic… mij zou het niet storen om met een ander personage verder te gaan…. de setting van UC is uniek en het zou zonde zijn als ze dat nu laten schieten

  7.   
    ChielB's avatar

    De huidige verhaallijn heeft gewoon heel sterk ontwikkelde karakters, met Nathan maar ook Elena, Sully en Chloe. Toch is het voor mij voor een heel groot deel het concept wat Uncharted zo tof maakt: actie-avontuur, schieten, platformen, puzzelen, mysterie, cinematische ervaringen, humor. Dat kan ook goed met nieuwe gezichten, zolang die maar weer goed worden uitgewerkt.

  8.   
    _BeefCake99_'s avatar

    Beter verzinnen ze een nieuwe karakter, die tijdens een nieuwe game steeds op een vette manier gelinkt wordt met me drake

  9.   
    Connorkill's avatar

    Ik snap wel dat mensen gefrustreerd raken van slecht beargumenteerde zeikreacties, die moet je ook maar lekker voor youtube houden..

  10.   
    Daniel Z's avatar

    Verzin dan een ander concept waarin je een nieuwe protagonist kunt introduceren. Uncharted is misschien een gevestigde naam, maar met Naughty Dog aan het roer en goede marketing kom je een heel eind als je een nieuwe franchise introduceert. Kijk maar naar The Last of Us. Een verfrissend concept lijkt mij beter dan met Uncharted door te gaan, zeker omdat deze serie echt staat met Drake.

  11.   
    King of Heroes's avatar

    Connorkill schreef, "Ik snap wel dat mensen gefrustreerd raken van slecht beargumenteerde zeikreacties, die moet je ook maar lekker voor youtube houden.."

    Euhm, probeer ze liefst ook van Youtube af te houden. 😳

  12.   
    Connorkill's avatar

    King of Heroes schreef, "

    ”Connorkill” schreef, "Ik snap wel dat mensen gefrustreerd raken van slecht beargumenteerde zeikreacties, die moet je ook maar lekker voor youtube houden.."

    Euhm, probeer ze liefst ook van Youtube af te houden. 😳 "

    In een ideale wereld.. zucht… 😀

  13.   
    Gajes859's avatar

    Waarom zou Uncharted zonder Drake verder moeten ? Dit gaat perfect. En laat er maar steeds nieuwe avonturen uitkomen in de vorm van een nieuw deel. Uncharted is één groot hoogtepunt, dus waarom zou je dit willen veranderen ?

  14.   
    stoneface's avatar

    Hopelijk krijgt victor sullivan eens de hoofdrol. Mijn favoriete game personage.

  15.   
    Papachico's avatar

    ChielB schreef, "De huidige verhaallijn heeft gewoon heel sterk ontwikkelde karakters, met Nathan maar ook Elena, Sully en Chloe. Toch is het voor mij voor een heel groot deel het concept wat Uncharted zo tof maakt: actie-avontuur, schieten, platformen, puzzelen, mysterie, cinematische ervaringen, humor. Dat kan ook goed met nieuwe gezichten, zolang die maar weer goed worden uitgewerkt."

    Precies dit! Ik sluit mij er totaal bij aan

  16.   
    Puddingboom's avatar

    Downzilla schreef, "mooi, ik vind drake echt een saai ongeloofwaardig karakter. Ik irriteer me altijd aan die stem."

    Dit doet mij pijn ;_; nathan drake is love, nathan drake is life.

  17.   
    FireBallz's avatar

    Naughty Dog moet oppassen dat er niet hetzelfde gebeurt als bij Ubisoft: een geforceerde publiekslieveling zoals bij de overgang van Ezio naar Conor (correct me if I’m wrong). Ik vind het wel jammer als Nathan vertrekt, altijd fan van hem geweest, vooral bij Among Thieves en Drake Deception

  18.   
    PaNNa's avatar

    Ik heb een beetje mijn twijfels , het zou kunnen en best mogelijk zijn. Maar voor mensen die snel gehecht geraken aan personages denk ik dat dit een moeilijke vraag is. Die zeikreacties omg, elke dag zie je ze opnieuw 🙄

  19.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Precies wat Daniel zegt. Ik heb Uncharted nauwelijks gespeeld (alleen bij een vriend een paar keer, en bij mn broer meegekeken) maar zelfs ik weet dat Uncharted = Nathan Drake.

  20.   
    boogy0603's avatar

    ik vind dat Drake moet blijven, het is net zo als in een film. je bent hoofdrol en iedereen gaat eigelijk om die persoon naar de film en dan speel je er in eens niet meer in! als Drake eruit zou gaan zou k de hele game niet meer leuk vinden.