Han Solo, Princess Leia en Hero Hunt-modus in Star Wars: Battlefront?

De beta van Star Wars: Battlefront is sinds deze week beschikbaar. De pc-versie van deze beta weegt niet minder dan 11 GB, maar dat weerhield nieuwsgierige gamers er niet van om de bestanden door te spitten. Tussen alle lijnen code deden zij een opvallende ontdekking.

Reddit-gebruikers TheeUberMedic en radgamerdan ontdekten audiobestanden met stemmen voor Han Solo, Princess Leia en The Emperor. Ook werden verwijzingen naar een “Hero Hunt-modus” aangetroffen, waarin het de bedoeling lijkt te zijn om te jagen op beroemde Star Wars-personages. DICE heeft met geen woord gerept over de personages en deze modus, dus het was waarschijnlijk niet de bedoeling dat spelers dit al ontdekten.

Mogelijk gaat het hier om content die tijdens het ontwikkelproces geschrapt is, maar het kan ook zijn dat dit de basis is voor DLC die in de toekomst wordt toegevoegd. DICE heeft nog niet gereageerd op het lek. Check Soundcloud voor de audiobestanden van Han Solo, Princess Leia, The Emperor en de Hero Hunt-modus.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren