Het kan nog slechter dan de pc-versie van Batman: Arkham Knight? – GN Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

We weten inmiddels dat de pc-versie van Batman: Arkham Knight niet het meest succesvolle product is in het Batman-universum. Maar kan het nog erger? Blijkbaar wel! Herinneren jullie Batman & Robin nog? Waarom deze film zo enorm slecht was? Check de video hieronder:

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Genialiteit door één persoon

Eet smakelijk!

  1.   
    mheiden21's avatar

    Badman 8)

  2.   
    LeroyJenkins's avatar

    Ja de film was painfull maar 11 minuten en 27 seconden luisteren naar een gast die half stoned klinkt dat is pas painfull, vandaar dat ik hem dus na 30 seconden torture uit heb gezet.

  3.   
    Petor's avatar

    Ik vond het 12 minuten lang grappig 🙂