Respawn Entertainment: 2016 wordt een heel groot jaar voor Titanfall

Volgend jaar wordt een heel groot jaar voor Titanfall, zo vertelt Respawn Entertainments baas Vince Zampella. Deze uitspraak deed hij nadat bekend was gemaakt dat Respawn samen gaat werken met ontwikkelaar Nexon om Titanfall richting mobiele platformen te brengen. Zo moet Titanfall in de vorm van smartphone en tablet games in de toekomst gaan verschijnen. De smartphone-versie van Titanfall wordt overigens geen first-person shooter, maar zal de franchise een nieuwe richting opsturen.

Zampella vertelde dat er veel moois in ontwikkeling is. Op Titanfall 2 moeten we nog even wachten, maar die onthulling is het wachten meer dan waard volgens Zampella:

We continue to focus on Titanfall. Next year is going to be a very big year for Titanfall. For us, it is exciting to take this universe we created that is so extensible. In my head, there are so many things we can do with it. To be able to partner with Nexon and take this game to a whole new audience is really exciting.

I can’t say just yet [about Titanfall 2]. I promise that it will be worth the wait.

Naar verwachting verschijnt Titanfall 2 ergens tussen april 2016 en maart 2017, in het nieuwe fiscale jaar van Electronic Arts. Met titels als Star Wars Battlefront en een nieuwe Battlefield heeft EA al twee grote shooters in aantocht, dus Titanfall 2 gaat wellicht de volgende in de rij worden om te verschijnen.

  1.   
    Leon's avatar

    Titanfall is nog steeds een van de beste games van deze generatie, dus ben benieuwd 🙂

  2.   
    Masterdamned 020's avatar

    Laat maar komen ik speel sinds 2 weken geleden titanfall en vind de game beter dan menig shooter die uit zijn momenteel

  3.   
    Mjolnir's avatar

    Ik ben benieuwd, Titanfall was (en is nog altijd) een erg vermakelijke game 🙂

  4.   
    Noice!'s avatar

    Leon schreef, "Titanfall is nog steeds een van de beste games van deze generatie, dus ben benieuwd :-)"

    Ik kan het niet meer eens zijn met je! Voor mij nog steeds de beste MP FPS die ik ooit gespeeld heb. Ik hoop dat TF2 wel naar de PS4 komt, ondanks dat ik ook een One heb en m’n FPSen het liefst daar speel; deze game verdient het om door zoveel mogelijk mensen te worden gespeeld.

  5.   
    cookymonster's avatar

    ik weet niet wat ik hiervan moet denken maar je kan het in ieder geval interresant noemen