Season Pass voor Rise of the Tomb Raider verschenen op Amazon

Op Amazon is de Season Pass voor Rise of the Tomb Raider verschenen. Vooralsnog is hij alleen voor de Xbox One te koop, aangezien het spel pas volgend jaar uitkomt voor de pc en de PlayStation 4. Dat de Season Pass uiteindelijk ook voor die platformen zal verschijnen, lijdt echter geen twijfel.

Wat de inhoud van de Season Pass is, is nog niet bekend. De beschrijving lijkt echter eerdere geruchten te bevestigen dat Rise of the Tomb Raider tóch een multiplayer-component krijgt. De formulering is helaas exact hetzelfde als de basis voor deze geruchten, dus het is nog steeds niet bekend in welke hoedanigheid die eventuele multiplayer dan verschijnt.

The Season Pass for Rise of the Tomb Raider includes a range of content that will extend your single-player campaign, and also allow you to compete with friends.
De Season Pass kost 29,99 dollar en verschijnt tegelijk met de daadwerkelijke game: op 10 november.

  1.   
    stan_the_manNL's avatar

    Geweldig nieuws!! Peter, Tom en de rest van de GN community; Laten we allemaal gelijk een bestellen zonder dat we weten wat het is! Misschien haal ik er wel 2 omdat ik het zo’n goed initiatief vind……

  2.   
    mitchel1988's avatar

    echt he…lelijke season pass geld klopperij…
    Maar kan niet wachten tot de game er is! 🙂

  3.   
    Sa.'s avatar

    We zullen er al gamers toch echt aan moeten geloven dat dit de nieuwe manier is van developers om het hoofd boven water te houden. Ik heb niets tegen season passes of DLC zelf, het is meer de manier waarop. De meeste developers zijn zo straight forward met hun DLC reclame. Neem bv AC Syndicate, de DLC trailers staan nu al online en bevatten een relatief gedetailleerde beschrijving van de DLC. Op dit moment kunnen de meeste developers leren van Rockstar. Rockstar had vanaf het begin natuurlijk al ideeën voor DLC van GTA V, maar deze brengt ze vervolgens niet meteen uit. De heists en mini-updates voor Online zijn super vet, maar dat waren beloftes, niet echt DLC. De echte DLC, daar steken ze tijd in en die is ook gewoon nog in development. Nogmaals, DLC, niets mis mee, maar ga niet al voor de release lopen aankondigen wat we allemaal niet krijgen tenzij we €30 extra bijleggen.

  4.   
    PSPfreaky's avatar

    De game is nog NIET UIT en dan kan je al een Season Pass kopen ZONDER dat je weet wat erin zit… Mensen zijn echt gestoord als ze dit zo gaan kopen! Begin pas over een Season Pass als de game uit is en het een succes is.

    Ik ben het met sdfl eens. Rockstar weet precies hoe ze DLC moeten brengen. We krijgen regelmatig gratis updates in GTA Online (waar je bij een andere game dus voor moet betalen). Ze zijn lang met de DLC bezig om er voor te zorgen dat het je 30-40 euro echt waard is, met GTA IV was dat voor mij zeker het geval. Ik heb liever dat meerdere bedrijven dit gaan doen, dan zou de wereld eerder bestaan uit betere games.

  5.   
    gamepower's avatar

    dit gaat mij te ver ….. DLC voor dat de game uit is… nee sla ik zoiezo over….
    ik vind het trouwens meer dan genoeg, als ik tussen de 20 a 40 uren bezig ben met een game … dan heb ik het wel gezien en hoef ik geen DLC meer 😉
    maar ik kijk er wel naar uit om aan TR te beginnen…..

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik heb mijn billen al gebrand aan de Fraud Knight Sea$on Pass, dus F-Off ik trap daar géén twee keer in!! 👿