Sony koopt bewegingsherkenningsontwikkelaar Softkinetic op

Het is nooit aan de grote klok gehangen, maar een bedrijfje gevestigd in België dat zich specialiseert in bewegingsherkenning, heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de PlayStation 4. Het bedrijfje genaamd Softkinetic is nu opgekocht door Sony. Dit houdt in dat dit bedrijf vanaf nu zowel haar diensten als technologieën bij Sony horen.

We kennen de bewegingsherkenningtechnologie natuurlijk van de PlayStation Eye en hoewel Sony nog geheimzinnig doet over wat ze hier mee gaan doen, lieten ze wel weten dat ze een stap in de toekomst gaan zetten

Developing the next generation of range image sensors and solutions, not only in the field of imaging, but for broader sensing-related applications as well.
Het lijkt er op dat we nog even moeten wachten op meer nieuws. Je leest alle updates uiteraard op GamersNET!

  1.   
    Tom's avatar

    “Bewegingsherkenningsontwikkelaar” is zeker een goede drieledige samenstelling voor galgje. Zal ook wel de reden van de aankoop zijn van Sony, voor de interne spelletjesavond van de CEO’s.

  2.   
    Timmerito's avatar

    Haha daar dacht ik ook aan!

  3.   
    Moodey's avatar

    Is t niet algemeen bewezen dat dit concept knoeperthard heeft gefaald? (Ps move, xbox kinect) nooit echt goed gebruikt of gelocht op games die er 100 procent op gemaakt zinn…

  4.   
    King of Heroes's avatar

    Moodey schreef, "Is t niet algemeen bewezen dat dit concept knoeperthard heeft gefaald? (Ps move, xbox kinect) nooit echt goed gebruikt of gelocht op games die er 100 procent op gemaakt zinn…"

    Dan maar hopen dat dit beter gaat. 😳